Ünneplitek a Halloweent?
22.20 Totál igazad van.
A Halloween-t az amerikaiak tartják.
Nem.
De viszont nem kéne ennyire ellenezni..A sok nacionalista,mondja,hogy jajj ez egy amerikai szokás stbstb..Magyarországon se állítottak még 50éve karácsonyfát. Azóta meg szerver része lett a karácsonynak.. 50év múlva lehet olyan hagyományos lesz Halloween-ezni ,mint most karácsonyfát állítani..
Én speciel "megünneplem", ez nem azt jelenti h nem emlékezem meg halottak napján a családommal, vagy azt hogy nem vagyok magyar, avagy azt hogy majom vagyok már kikérem magamnak ...
Szerintem jó dolog egy ilyen nap az évben amikor az ember beöltözhet valamilyen maskarába és azon röhöghet hogy milyen hülyén áll a másiknak a jelmez. Mókás, kedvderítő és jó dolog, feldobja a szürke hétköznapokat.
A fiatalok körében egyre jobban terjed és ebben nem látok semmi problémát, egyre nagyobb igény is van az ilyesmire .
aki meg azt mondja h azért nem "ünnepli meg" mert ez "ilyen hülye amerikai dolog" azt csak sajnálni tudom ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!