Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Én lennék a pofátlan paraszt,...

Én lennék a pofátlan paraszt, aki miatt szégyenkezni kell?

Figyelt kérdés

A tegnap estét a barátnőmnél töltöttem egy panel lakótelepen, és este 20:50kor bekopogott a szomszédja felháborodva, hogy elfoglaltam a parkolóhelyét, és fennhangon követelte, hogy azonnal álljak el onnan. (rejtély, honnan tudja, hogy az én autóm). Egy 60év körüli férfiról van szó, én pedig 31 vagyok, és ismeretlenül kapásból letegezett. Ezután a következő párbeszéd történt szóról szóra:

-elnézést uram, nem tudtam, hogy az a parkolóhely az ön tulajdona, de azonnal elállok onnan.

-nem az én tulajdonom, de már 20éve itt élek, és mindenkinek megvan a megszoszkott parkolóhelye, ezt itt minden lakó tudja.

- AKKOR FOGD BE A POFÁD ÉS TAKARODJ! Hogy van pofád este 9kor ilyesmivel b@sztatni idegeneket, ha nem is a tiéd a hely?! -meg sem vártam, hogy válaszoljon, csak rázártam az ajtót. Odakint még motyogott valamit, de már nem hallottam tisztán, majd elment. Ezután a barátnőm kiakadt, hogy milyen tiszteletlen vagyok, és most szégyelli magát miattam a szomszédai előtt.

2022. aug. 16. 08:53
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
75%
Gondolom kitalalalod hogy nem panelba. Kertes hazban elek, rendezett korulmenyek kozott
2022. aug. 18. 23:43
 42/44 anonim ***** válasza:
68%
Akkor a kérdés a következő. Vajon kikkel jobb élni, a kérdező által emlegetett önelégült mogorva emberekkel, akik panelban laknak a te állításod szerint, mint panelpatkányok, vagy a lenéző, felsőbbrendűség tudattal rendelkező arrogáns alakokkal, akik pedig kertes házban laknak a te logikád mentén.
2022. aug. 18. 23:52
 43/44 anonim ***** válasza:
68%
Jo nagy hulyeseg amit irtal
2022. aug. 18. 23:55
 44/44 anonim ***** válasza:
100%

En azert nem beszeltem volna vele ilyen stilusban viszont nem alltam volna el onnan az autoval, csak azert mert o azt akarja. Ha az az o parkoloja akkor fizet erte es fel is van festve a rendszama, igy idegen nem all oda.

Viszont a parkolo nem az ove, igy max csak a te joindulatodtol fugg hogy elallsz e onnan.

En a helyedben inkabb mondtam volna hogy 1 perc es elallok, de persze racsuktam volna az ajtot es a kesobbi kopogtatast, csengetest figyelmen kivul hagytam volna.

Vagy pedig megmontam volna neki hogy nem allok el, mert nincs mashol hely, kibirja ezt az alkalmat hogy mashol parkol.

2022. aug. 21. 01:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!