Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő hajtott rám úgy, hogy volt barátnője, elküldtem és még én szégyenkezzek?
Egyszer beszéltem vele és hát be is voltam b. szva... De nem történt semmi...
Erre elkezdett írogatni, amire eleinte válaszoltam... Majd újra és újra, hogy "nem-e gondoltam meg magam", "meggyógyultál". Szóval nem válaszoltam, majd nyomozgatni kezdett.
Végül mikor letiltottam, mert felba. szott, hogy folyton felhozta a nevét, beőrült. Már előtte a szomszédom aki a munkatársa, hangosan olvasta fel az üzenetinket otthon. Majdnem ráírtam, hogy elmehet a pic.ba.
Na, de van egy lány, aki folytonent utánam, mint egy pincsi kutya az iskolában, na neki is megmutogatta, most tudja az iskola...
Hány éves vagy? Ez hogy jön ide a “felnõtt” párkapcsolatok kategóriába, fõleg úgy hogy iskolások vagytok?
Nagyon óvoda. Ennek melyik része megszégyenítés? Mintha csak az fájna neked, hogy hangosan felolvasták az üzeneted, vagy mutogatja. Szégyelsz valamit?
Lehet, hogy csak azért cikiznek, mert szégyenlõs vagy? Pl. velem csináltak ilyent, bármit szégyeltem magammal kapcsolatban, nem szerettem, ha nézték a dolgaim vagy olvastak bármit velem kapcsolatban, Látták, hogy ez érzékeny pontom, aztán még azért is.
Tanulság: szard le.
Nem vagyok gyerek, ő viselkedik gyerekesen...
Vannak benne, szép kis részek, főleg a magáról küldözgetett képek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!