Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most én ezért szégyenkezzek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most én ezért szégyenkezzek bárki előtt is? 27 évesen?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok, volt egy nagyon hosszú kapcsolatom aminek egy éve lett vége. Ebben a kapcsolatban hűséges voltam, ő volt az első pasi az életemben. Monogám típus voltam világ életemben. Most viszont úgy érzem, van mit bepótolnom, kicsit mintha elvesztegettem volna az időmet erre az egy pasira, azért érzem így, mert ő hagyott el engem, pedig én vele terveztem. De így már nincs kedvem megint bele menni egy komoly kapcsolatba, most még egy darabig szeretnék így élni ahogyan most. Alkalmi kalandjaim vannak, de ezért már kaptam "ri...c" jelzőt. Most ez tényleg akkora probléma, hogy egyedülálló nő révén most élem ki magam?
2014. máj. 30. 09:22
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
80%
Ha független vagy, és a partner is az, akkor szerintem tedd azt ami jól esik.
2014. máj. 30. 09:26
 2/22 anonim ***** válasza:
77%
Az vagy amit gondolsz magadról. Ha mások ilyen jelzőt mondtak rád, de te nem így látod, akkor szerintem önmagad érzéseire hallgass. Mindenki tudja mit miért tesz. Más nem érzi, éli át az életed így nem kellene ítélkeznie sem. Persze ezt könnyű mondani, mint betartani.
2014. máj. 30. 09:27
 3/22 anonim ***** válasza:
28%
Neked kéne beszélgetned azokkal a Srácokkal akik itt 20 évesen szüzek és nem akarnak párkapcsolatot. Miért hiszitek, h a szex majd 30 évesen lesz jó? Addig örülj amíg a tested fiatal és lehet akrobatikázni... Ez lesz belőle! Itt vagy 27 évesen és volt egy csávóval élményed, hol ott ilyenkor már gyereket kéne nevelned és túl lenni egy két dolgon. Sokat fognak engem ezekért a szavakért elítélni, tudom jól. 27 évesen úgy belevágni mintha 17 lennél nem könnyű.
2014. máj. 30. 09:27
 4/22 anonim ***** válasza:
20%

Odáig teljesen jogos, hogy elvesztegetted rá az időd és nem érdemelte meg, oké.

De ettől még nem kell idáig süllyedni. Ha meg mégis, hát nem róhatod fel senkinek, hogy rib*n*nak szólít azért, mert r*b*nc vagy. :) Ilyen egyszerű. Ez ezzel jár.

2014. máj. 30. 09:28
 5/22 anonim ***** válasza:
Ha úgy váltogatod a pasikat, mint a bugyit, akkor ne csodálkozz...
2014. máj. 30. 09:32
 6/22 A kérdező kommentje:

Nem úgy váltogatom a pasikat, mint a bugyit, csak nem kezdek velük kapcsolatot, ha meg mégis, az sem tart tovább 1-2 hónapnál, ha valakibe nem leszek szerelmes, akkor nem húzom tovább az időt.

Gyereket még nem szeretnék nevelni!

2014. máj. 30. 09:34
 7/22 anonim ***** válasza:
24%
Te ne is nevelj gyereket, isten ments.
2014. máj. 30. 09:35
 8/22 anonim ***** válasza:
86%
A pasik arra akasztják rá, hogy rib@c, akit nem kaphatnak meg. Szóval ne foglalkozz az itt (is) károgókkal, csak savanyú nekik a szőlő. Amúgy meg senkinek semmi köze hozzá kivel hányszor hol és hogy voltál. Ha Te nem reklámozod talán ki sem derül.
2014. máj. 30. 09:38
 9/22 A kérdező kommentje:
Miért? Ítélkezni mindig könnyű. :)
2014. máj. 30. 09:38
 10/22 anonim ***** válasza:
56%
Ha 27 évesen itt kérdezel az eleve nem pozitív. Egyébként senki előtt nem kell szégyenkezned mert ez a kérdés, magadat szégyelld saját magad előtt.
2014. máj. 30. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!