Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most én ezért szégyenkezzek bárki előtt is? 27 évesen?
Nem foglalkoznék vele. Ha neked pillanatnyilag ez a jó, akkor kész, ennyi. Semmi közük hozzá.
Aki meg egy felnőtt nőt ler--coz azért mert vannak igényei, az meg a no comment kategória.
Egyébként ez remek előszűrő is, remekül lehet szelektálni az embereket ilyenekkel, hogy melyik dobozba tedd. Az értelmesebbe, vagy a zárt agyúba. :)))
Élj úgy ahogy te jónak látod, nem ahogy a szomszéd néni szerint kéne.
Nekem inkább azzal a hozzáállással van egy kis "problémám", hogy elvesztegetett időnek tartod, amit kapcsolatban töltöttél, mert könnyen lehet, hogy emiatt érzel egy kis csalódottságot, esetleg haragot, ilyenkor pedig fennáll az esélye, hogy az ember téves következtetésekre jut (sokan kanyarodnak be például ilyenkor abba a zsákutcába, hogy egy csalódás után azt mondják, hogy minden férfi/nő ugyanolyan, mindegyik szemét... persze tudom, hogy a te kérdésed nem erről szól) és az alapvető személyiségjegyeiből nem következő dolgokat is megtesz, ami miatt elvesztheti az önazonosságát, elbizonytalanodik, kétségei támadnak.
Szerintem érdemes lenne azt átgondolnod, hogy csak azért, mert csalódtál, tényleg muszáj-e elvesztegetett időnek tekinteni, amit kapcsolatban töltöttél, nem lehet-e, hogy a jó és rossz élményekkel együtt ezek fontos tapasztalatok voltak, amiknek megvan a maguk helye az életedben.
Ha ezen átrágod magad és rendesen lezárod magadban, akkor talán kevesebb lesz a bizonytalanság, pontosabban fogod érezni, hogy mire van igazából szükséged, aszerint fogsz cselekedni és akkor fel sem merül majd kérdésként az, amit most megkérdeztél. Vagy azért, mert rájössz, hogy ez nem neked való és igazából nem ezt akarod, vagy épp ellenkezőleg.
Férfi oldalról megközelítve:
1 hónapja szakítottunk a barátnőmmel, azóta is nagyon jóban vagyunk, de nem egyeztek a terveink, ezért jobbnak láttuk ha esélyt adunk egymásnak, hogy megtalálja a boldogságot. Röviden: egykorúak vagyunk, Ő már pár éven belül házasodni szeretne, Én pedig úgy gondolom, hogy egy házassághoz szükség van anyagi biztonságra, amit pár éven (kb.5) belül nem tudok elérni.
Ennyit a háttérsztoriról, mint írtam kicsit több, mint 1 hónapja szakítottunk és a szexuális szükségleteim egyre durvábbak (lassan már úgy bámulom a nőket, mint vmi perverz), de eddig nem voltam senkivel tiszteletből, hiszen mégis több, mint 2 évig együtt voltunk.
A szexualitás emberi szükséglet, nem csak a férfiaké, hanem a nőké is. Szerintem sokkal undorítóbb dolog, amikor egy kapcsolatban megcsalják egymást a felek, mint amikor szingliként az ember keresi saját vágyainak kielégülését.
Nagyon szép és irigylésre méltó dolog, hogy 27 évesen kitartottálegy férfi mellett, úgy, hogy nem csaltad meg, azonban a rideg valóság az, hogy semmi sem tart örökké. Nézd a jó oldalát, nincs még gyermeked, aki miatt aggódnod kell, hogy csonka családban nő fel. Fiatal vagy, egy ilyen kapcsolat után senki sem várhatja el, hogy belevágj egy újba azonnal, az meg hogy vannak szükségleteid... mindenkinek vannak.
Fel a fejjel, az élet megy tovább! :)
(23F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!