Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogyan van angolul helyesen a...

Hogyan van angolul helyesen a következő két kifejezés?

Figyelt kérdés

Játék-Kincstár = ?

Játék-Kincsesbánya = ?

2017. júl. 5. 10:04
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
Hat ez az egesz otlet szepen elter az eredeti kerdesedtol. Ott meg csak jstekokrol volt szo. Most meg matematika, pontozas, verseny 🤷
2017. júl. 7. 12:50
 32/48 anonim ***** válasza:
Amugy az osszes valahany nevajanlatot felejtsd el, abszolut semmi kozuk egy matematikai otthoni tanulasra/gyakorlasra. Kar, hogy nem ezzel kezdted.
2017. júl. 7. 13:00
 33/48 anonim ***** válasza:
Maths, Hurdles, Fun
2017. júl. 7. 13:01
 34/48 anonim ***** válasza:
Math-O-Fun
2017. júl. 7. 13:02
 35/48 anonim ***** válasza:
CountScoreWin
2017. júl. 7. 13:04
 36/48 A kérdező kommentje:

De még csak nem is a matek a lényeg, mert későbbiekben egy továbbfejlesztett biológus szemléletű PC-s játékváltozat is tervbe van véve, úgyhogy csak az oktató jelleg marad meg, mint közös vonás.

Az itt megjelent ábra egyébként csalós, mert nem ilyen félresikerült a valóságban, mint már említettem. Ez csak az első asztali alapváltozathoz járna.

Ezektől függetlenül, bármelyik név szóba jöhet még, csak eleinte nem jutott eszembe a kategória szűkítése iskolázós játékra. Ha ez utóbbi nem igazán megy, az sem nagy baj.

Az utóbbi nevekhez is kérnék magyar fordítást, mert nem értem őket.

2017. júl. 7. 13:40
 37/48 anonim ***** válasza:

ToyMan - JatekEmber

ToyBox - JatekDoboz

Maths, Hurdles, Fun - Matematika, akadalyok, szorakozas

Maths Games

(Learn, play at home) - Matematikai Jatekok ( Tanulj, jatsz otthon)

Math-O-fun - matematikai szorakozasok

CountScoreWin - SzamoljBetalalj/EredmenyNyerj

2017. júl. 7. 14:28
 38/48 A kérdező kommentje:

Ez milyen lenne?

Játssz & Tanulj! Let's Play & Study (Jól van-e így?) Vagy csak: Play & Study?

Nem a matekra hegyezném ki, csak a tanulásra általában.

2017. júl. 7. 15:48
 39/48 anonim ***** válasza:
Play & Learn
2017. júl. 7. 16:24
 40/48 A kérdező kommentje:

Ne gondoljátok azt, hogy hiába dolgoztatok napokig a kérdésen. Az első rész ötleteiből is fel fogok használni valamit. Szerintem ugyanis meg lehet oldani az elnevezést olyan módon, hogy 2 részből tevődik össze a név. Van már ilyenre példa a játék piacon, nem is egy.

Játssz & Tanulj: ez önmagában kissé sántít, kevésnek, keveset mondónak tűnik egy üzlet neveként. Inkább csak szlogen, kiegészítő jelmondat, mint név.

De! Ha hozzáteszem, hogy ilyen, azaz oktató jellegű Játékok Kincsestára (vagyis például csak azt, hogy Játék Kincstár): ez így mindjárt kerekebb lesz.

A név ezek szerint így nézhetne ki: Játék Kincstár – Játssz & Tanulj! Esetleg fordítva?

Erről jut eszembe: még nem is szerepel az ötletek között a Játék Kincstár. Kérlek titeket, írjátok meg ezt nekem angolul. Vagy ez lesz, vagy más, de hadd legyen meg.

És még nem tudom pontosan, mi is a Fountain of Toys and Games? Csak sejtésem van. Lefordítanátok?

2017. júl. 7. 21:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!