Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Jól fordítottam?

Jól fordítottam?

Figyelt kérdés

( nem szó szerint nézve, sőt eléggé átírtam de ettől függetlenül helyes az angol mondat?)

ez a magyar: " Elég sokat gondolkodtam azon, hogy vajon mi legyen ennek a bejegyzésnek a címe? A képeket tegnap készítettük a bátyám barátnőjével és ha rögtön tudtam volna mi is legyen az egész poszt neve biztosan közzétettem volna hamarabb. "

angol: " I was thinking a lot because i didn't know what is the best title of this post. I took some photos with my brother's girlfriend and if i had know the apropriate name of this article i publicted it earlier.

Előre is köszönöm ha valaki átnézi

2016. aug. 24. 15:58
 1/1 anonim ***** válasza:

I've been thinking for quite a while because I couldn't decide on what would be the best title for this post.

Yesterday we took these photos with my brother's girlfriend and if I could have given an appropriate name for the article immediately, then I certainly would have published it sooner/earlier.

2016. aug. 24. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!