Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Jól fordítottam az angol...

Jól fordítottam az angol szöveget?

Figyelt kérdés

angol:

A vision experienced by Daegen Lok during his travel into the Chasm on Tython saw him witness a blade made of fire that had never been seen before. His dark vision saw the Je'daii Masters banish him to the moon of Bogan. Lok would only discover that the weapon was called a Forcesaber when the Force Hound Xesh had been exiled to the Tythonian moon. He would ask the Force Hound to construct a new Forcesaber in order to show it as proof of his vision to the Je'daii Order.

magyar:

Egy látomásban, amit utazása alatt tapasztalt Daegen Lok a Tython-on, szemtanúja volt egy pengének ami „tűzből" készült és amilyet még soha nem láttak. A Sötét látomásban látta hogy a Je'daii mesterek száműzik őt a Bogan holdjára. Lok azzal felfedezte a fegyvert amit Erőkardnak neveztek, amikor az Erő Vadászok száműzték Xesht a Tython holdjára. Lok megkérte az Erő Vadászokat hogy építsenek egy új Erőkardot hogy bizonyítékként felmutassa a Je'daii Rendnek.

Egy-két dolgot kihagytam belőle de azokat direkt.

2016. jún. 17. 21:20
 1/4 anonim válasza:
Nagyjából jó, de csak egy Erő Vadász van említve, nincs többesszám.
2016. jún. 17. 21:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Általában tudom hogy jól fordítok de néha elbizonytalanodok... Mindenesetre köszönöm.
2016. jún. 17. 22:11
 3/4 anonim válasza:
Meg a Chasm-ot kihagytad a magyarból. Ha beleírod akkor teljesen jó lesz, de így is ügyes, jó, hogy nem szavak szintjén, hanem értelem szerint fordítottad.
2016. jún. 18. 00:12
 4/4 anonim ***** válasza:

...when the Force Hound Xesh had been exiled...

...amikor Xesht, az Erő Vadászt száműzték...

Ezt angolul valaki kínai írta?

2016. jún. 18. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!