Valaki segítene egy szöveget angolra fordítani? Mert egy projectet szeretnék csinálni és nem vagyok benne biztos hogy jól fordítottam le.
Akkor küldöm a szöveget és köszi előre is:))
A One Direction egy brit-ír együttes. Tagjai voltak: Niall Horan,Liam Payne,Harry Styles,Louis Tomlinson és Zayn Malik.A bandából 2015. március 24-én Zayn kilépett így csak 4-en maradtak.A fiúk hivatalosan 2010. július 23-áán 8:22-kor lettek One Direction. 5 albumjuk van. Az első:2011-ben jelent meg még pedig az Up All Night.2012-ben megjelent a Take Me Home című albumjuk.Ezek után még 3 albumjuk született. Mégpedig: 2013-ban a Midnight Memories, 2014-ben a Four és 2015-ben a Made in the A.M.
ez a szöveg és ha nekem ezt valaki lefordítja akkor nagyon megköszönném
innen sok mindent ki lehet puskázni
One Direction is an English-Irish pop band. The members were Niall Horan, Liam Payne, Harry Styles, Louis Tomlinson and Zayn Malik. Then Zayn left the band on 24th March 2015, so now there are only four. The boys became One Direction officially on 23rd July 2010 at 8:22. They have 5 albums. The first one, Up All Night was released in 2011, and the second, Take Me Home in 2012. After that they made three more albums: Midnight Memories in 2013, Four in 2014 and Made in the A.M. in 2015.
Niall James Horan 1993 szeptember 13-án született Mullingarban (Írországban).Szülei: Maura Gallagner és Bobby Horan.Van egy bátyja Greg aki 6 évvel idősebb nála. A szülei 1998-ban elváltak mikor Niall még csak 5 éves volt.Niall Coláiste Mhuire nevű iskolába járt, ami egy keresztény iskola volt.Niall 12 évesen kezdte el befesteni a haját és gitározni.
Liam James Payne 1993 augusztus 29-én született Wolverhamptonban.Szülei: Karen és Geoff Payne. Kettő Nővére van: Ruth és Nicola.Egy veséje nem működött 2013-ig ,ugyanis utána kivették neki.Nemrég szakítottak a barátnőjével.
Louis William Tomlinson 1991 december 24-én született Doncasterben.Szülei: Johanna Darling és Troy Austin.6 húga van és egy öccse.2011-ben szüleik elváltak.
Harry Edward Styles 1994 február 1-én született Cheshire megyében.Szülei 7 éves korában elváltak.Egy nővére van Gemma Styles.Harry adta a nevet a bandának és ő a legfiatalabb tagja a One Directionnak. 2015. március 25-én a One Direction a hivatalos oldalukon bejelentette, hogy Zayn Malik elhagyja az együttest. „Bocsánatot szeretnék kérni a rajongóktól, de úgy gondolom, mindenkinek azt kell csinálnia, amit a legjobbnak érez. Én most úgy szeretnék élni, mint egy átlagos 22 éves, akinek van ideje pihenni és van magánélete”-mondta. A csapat biztosan állítja, hogy továbbra is jó barátok lesznek, valamint, hogy semmi konfliktus nem volt/van közöttük. Most viszont az énekes már nem beszél egykori "testvéreivel" és a hamis indoka miatt, hogy miért akar kiszállni a bandából, egyre több rajongót veszít el. Zaynnek pár nap után már megjelent az első szóló dala, amit Naughty Boy-jal vett fel. A dal a következő címet kapta: I Won't Mind.
Valaki ezt is letudná fordítani kérlek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!