Hogy vannak ezek a mondatok angolul?
Figyelt kérdés
Milyen szép az idő!
Milyen szép autó!
Milyen csinos vagy!
Tehát arra gondolok mikor egy megjegyzést teszel valamire.
2016. máj. 20. 19:59
21/28 anonim válasza:
Mint mondtam egy magyar személyről van szó, ismerem a nickjét, nem megyek bele ebbe a játékba.
Továbbra se értem miért kell válaszolni olyan dologra, amihez nem értesz, akkor inkább maradjon csöndben az ember.
22/28 anonim válasza:
Kérnék linket,ahol kilóg a ló lába, mert a google csak angol nyelvi témakörökben való hozzászólásairól tudósít...
23/28 anonim válasza:
Elő nem keresem neked, szexualitás topicban láttam már többször is a nickjét.
24/28 anonim válasza:
Ami nincs, azt igen nehéz is lenne előkeresni...
25/28 anonim válasza:
Keressétek elő, ha érdekel, biztosíthatom, hogy meg fogjátok találni. Nekem nincs időm erre most, de ha kommentel valahova majd belinkelem nektek.
26/28 anonim válasza:
"biztosíthatom, hogy meg fogjátok találni"
Az biztos, hogy azzal a teljesen egyszerű módszerrel, hogys beírom, hogy ...nevű felhasználó válasza, úgy csak 5 találat jön ki, nyelvvel kapcsolatosak (egyikben német is).
27/28 anonim válasza:
Oh my!
You're all hat and no cattle.
28/28 anonim válasza:
Our braggart meant and not you, Sztrogoff.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!