Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mi szükség van ezekre az...

Mi szükség van ezekre az elmebeteg "be" igekötős "csinálmányszavakra"?

Figyelt kérdés

Helytelen: "A stuttgarti gimnázium bevégzése után..."

Helyes: "A stuttgarti gimnázium elvégzése után..."

Mitől lesz ennyi agyament nyomorúság ezen a bolygón??

Őrület!

2015. aug. 12. 12:12
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
57%

Kérdező, írod egy ellenvetésre:

"Jobban járna a bolygó és társadalma, ha felakasztanád magad, a hozzád hasomló szintű élőlényekkel"

Szerintem nem azoktól megy tönkre a társadalom, akik egy-egy igekötőt másképp használnak, mint ami megszokott, hanem inkább azoktól, akik ezt hallván tébolyultan fröcsögni kezdenek a gyűlölettől, és mindenkit meg akarnak ölni. Ürügy ugyanis mindenképp adódik, az ilyen így is, úgy is végezni akar embertársaival.

Persze ha nem felejtetted volna el bevenni a gyógyszered, akkor ez most nem lenne. Valami szerencsétlen, kínjában asztal alatt nyüszítő, kényszerbeteg control freak lehetsz.

Ha meg már majd magadhoz tértél a lobotómia után, olvasgass egy helyesírási szabályzatot, mert miközben nyelvi keresztes hadjáratot hirdetsz, egy tízéves gyerek szintjén ontod magadból a nevetséges helyesírási hibákat.

2015. aug. 16. 23:37
 42/59 anonim ***** válasza:
23%
39. Bizonyítsd!
2015. aug. 16. 23:52
 43/59 A kérdező kommentje:

Sün Integré, tök filkó vagy!

Hol írtam azt, hogy ölni akarok? Jobban járna a bolygó, ha te is eltakarítanád magad innen! Környezetszennyező tényező vagy!!

Majd én átvágom az agyféltekéid között az átjárást, hátha javul az értelmi szinted!! Te sem érted, miről van szó, amin nem csodálkozom!

Leírom, mire gondolok.

Aki elkezdi használni az értelmetlen nyelvet, az eléggé gyenge értelmi szinten van. Ebből kifolyólag csak azt látja, hogy mennyi szemétnek való holmival van elárasztva a bolygónk. De nem tud felelősségteljesen viselkedni, így vásárol indokolatlanul!

Ezt teszi a legtöbb ember a Földön.

Röviden, hogy mi is az értelme a kérdésemnek, mert minden mindennel összefügg, de ezt te (sem) észleled, mert fejletlen vagy még hozzá!

2015. aug. 17. 08:54
 44/59 anonim ***** válasza:
45%

Orvos látott már? Vagy doktor látott szemrevételezett a közelmúltban?

Gondoltam leírom több módon, hogy megértsd a kifinomult nyelvtani érzékeddel. :D

2015. aug. 17. 09:24
 45/59 A kérdező kommentje:

#44! Megsütötte az elmúlt héten a fejed a nap? Vagy alapvetően vagy ilyen gyogyó? Hm???

Téged kellene megvizsgálni, egy valóban értelmes elmeorvosnak!!!

De én már most tudom az eredményt... :)

2015. aug. 17. 09:33
 46/59 anonim ***** válasza:
80%
Szerintetek is vicces hogy mennyire nem veszi észre magát ?:)
2015. aug. 17. 17:44
 47/59 A kérdező kommentje:
#46! Észrevettem, hogy milyen nagy marha vagy!!!!!!!
2015. aug. 17. 18:08
 48/59 anonim ***** válasza:

Hohó! Gyogyó szó nem létezik a régi magyar szótárakban? Ajjaj, gondok vannak, ezt hogy hoztad össze?:D

De kérlek mondj még jókat, komolyan, ritka jól szórakozunk. :D

2015. aug. 17. 18:20
 49/59 A kérdező kommentje:

Szerencsétlenek vagytok egymagad! :)

Én arról "beszélek", hogy ha valaminek kialakult az értelmezése, azt miért kell az elmebetegeknek elferdíteni?

Eléggé kialakult a nyelvezetünk, nem szükséges angol szavakat itt használni, főleg nem magyarul ragozni!!

Ezzel csak a tökkelütöttek nem értenek egyet. Na azokból van sok a Földön!!! :D

Te hová szeretnél tartozni? Te döntöd el... :)

2015. aug. 17. 18:37
 50/59 anonim ***** válasza:
48. De írunk valamit neki,nem tudja értelmezni és minden kommentje arról szól hogy lehülyéz minket csak mindig máshogy fogalmazza meg :D
2015. aug. 17. 21:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!