Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek miért annyira...

Az emberek miért annyira eszetlenek hogy ilyen dolgokat írnak ki (többi lent)? Erre miért van szükség?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy az egyik osztálytársam akit a barátomnak hittem küldött nekem egy kèpet az egyik sorozatból hogy a csaj feje mellé egy szővegbuborék van téve azzal a felirattal, hogy "Ezt a számot ismerem és bármikor elkornyikálom". Mondjuk én régebben néztem és néha még most is. És like-olt egy utáló-oldalt. Erre minek van szükség? Semmi értelme. Vagy ha van akkor magyarázza el vki mert nm értem. Egy barátom mondta h kell lennie valamilyen érdeklődésüknek a sorozat iránt mert ha nem lenne akk nem lenne az oldal. Éshogy a kép küldője szerint én "XD :D :D Full gáz tuti égő" vagyok. De ha én előjönnék neki a különféle kedvenc sorozatainak utáló oldalaival (amit nem fogok mert ez marhaság) akkor még neki állna feljebb.

2015. máj. 12. 21:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Kissé erős volt az "emberek" jelző a leírtak mellé.

Gyerekek, fiatalok még elmenne.

2015. máj. 12. 21:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez éretlenség. Nem kell vele foglalkozni! :D
2015. máj. 12. 21:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Az emberek általában ilyenek. Nem ész kérdése.

Valakinek ha nagyon tetszett valami azt védeni fogja, ha pedig nagyon nem akkor támadni. Pláne így az interneten, ahol a legnagyobb a vélemény nyilvánítás.

2015. máj. 12. 21:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem azért montam/írtam hogy minden embert bántsak vele. Lehet hogy tényleg fiatalokat kellett volna írnom de ismerek olyan felnőtteket akik ugyan így gondolkodnak minte ez a bizonyos ember akiről írtam. És tudom hogy nagyon menő ha az interneten kimondjuk/kiírjuk amit gondolunk csak az a baj hogy egy csomó ember ezt a szóban való párbeszédben nem vállalja, tagadja hogy ezt mondta/írta/küldte és nem mondaná ki. Ez a gondom az ilyen alakokkal és nem tudom megérteni hogy ebben nekik mi a jó nert akkor nagyon menő amikor le kell írni de ha ki kéne mondani akkor hallgatna mint a sír.
2015. máj. 13. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!