Hordtok magatoknál a hétköznapokon készpénzt? Ha igen, miért van rá szükség, és mennyi van nálatok?
Én maximum egy 5-10 ezret tartok magamnál, de inkább 5 ezer alatt, a nagyobb bevásárlásokat kártyával intézem.
Bár tőlem még sosem loptak el semmit (kopp-kopp) inkább nem mászkálok annyi pénzzel, egyébként sincs szükségem rá egy teljesen átlagos hétköznapon.
18.05
aha... ennek mégis mi köze van ahhoz amit írtam?
18.23
szerintem azt hinni, hogy kamerákon követnek folyton, és a pénzügyeidet nem online bonyolítani, azért két teljesen különböző szint :)
18.32
nem a netbankunktól szorongunk. sőt, én személy szerint nem szorongok semmitől. de pl a cégednek ha veszel valamit a bankkártyáddal, akkor azt nem számolhatod el... vagy ha vásárolsz alapanyagot de csak utána vezeted ki a házipénztárba, akkor ezért egy megcseszhetnek. szóval én nem szeretném, hogy bárki le tudjon követni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!