Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Valaki lefordítja angolról...

Valaki lefordítja angolról magyarra?

Figyelt kérdés

[link]

köszönöm!

2015. júl. 12. 17:53
 1/4 anonim válasza:

f . szcibáló jános

vagyok!

éneklek valamiről

de nem tudom miről

bassszus

b . szódjon meg mindenki

én vagyok a király

sz 0 pj le

2015. júl. 13. 21:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Most ez mire volt jó?
2015. júl. 14. 11:29
 3/4 anonim válasza:
semmire. wow
2015. júl. 14. 12:28
 4/4 anonim válasza:

A sötétben

És igazam van, a középső jelet

Én csak az első csoportba mindent, ami lovagol a felszín

alatt, és nézem a távolból tizenhét

És én vagyok a rövid, a többiek álmodik, hogy arany és a tetején

Ez nem mit festett a fejemben

Annyi ott, hanem az összes színt, hogy láttam Mindannyian él egy álom, de az élet nem az, aminek látszik Ó mindent a rendetlenség És mindezek bánatát láttam Vezetnek, hogy elhiggyem hogy mindent a rendetlenség De akarok álom akarok álom Hagyj álmodni szemében egy tizenéves kikristályosodott Ó legszebb fények, hogy függessze fel a folyosókon, a székhely és a sír a idegeneket ki éjszaka, hogy nem vezetik fel minket éjjel Megvan a függönyöket behúzták, és becsukta Mindannyian él egy álom, de az élet nem az, aminek látszik Ó mindent a rendetlenség És mindezek bánatát láttam Vezetnek, hogy elhiggyem, Hogy mindent a rendetlenség De akarok álom I akarok álom Hagyj álmodni tudom minden oka Hogy ne engem lát mindent valójában a rendetlenség De most megyek haza Mindannyiunkat csak álmodik Minden valójában a rendetlenség Mindannyian él egy álom, de az élet nem az, amit úgy tűnik, Oh mindent a rendetlenség És mindezek bánatát láttam Vezetnek, hogy elhiggyem, Hogy mindent a rendetlenség De akarok álom akarok álom Hagyj álmodni akarok álom akarok álom Hagyj álmodni

2016. jan. 27. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!