f . szcibáló jános
vagyok!
éneklek valamiről
de nem tudom miről
bassszus
b . szódjon meg mindenki
én vagyok a király
sz 0 pj le
A sötétben
És igazam van, a középső jelet
Én csak az első csoportba mindent, ami lovagol a felszín
alatt, és nézem a távolból tizenhét
És én vagyok a rövid, a többiek álmodik, hogy arany és a tetején
Ez nem mit festett a fejemben
Annyi ott, hanem az összes színt, hogy láttam Mindannyian él egy álom, de az élet nem az, aminek látszik Ó mindent a rendetlenség És mindezek bánatát láttam Vezetnek, hogy elhiggyem hogy mindent a rendetlenség De akarok álom akarok álom Hagyj álmodni szemében egy tizenéves kikristályosodott Ó legszebb fények, hogy függessze fel a folyosókon, a székhely és a sír a idegeneket ki éjszaka, hogy nem vezetik fel minket éjjel Megvan a függönyöket behúzták, és becsukta Mindannyian él egy álom, de az élet nem az, aminek látszik Ó mindent a rendetlenség És mindezek bánatát láttam Vezetnek, hogy elhiggyem, Hogy mindent a rendetlenség De akarok álom I akarok álom Hagyj álmodni tudom minden oka Hogy ne engem lát mindent valójában a rendetlenség De most megyek haza Mindannyiunkat csak álmodik Minden valójában a rendetlenség Mindannyian él egy álom, de az élet nem az, amit úgy tűnik, Oh mindent a rendetlenség És mindezek bánatát láttam Vezetnek, hogy elhiggyem, Hogy mindent a rendetlenség De akarok álom akarok álom Hagyj álmodni akarok álom akarok álom Hagyj álmodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!