Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mik a hibák ebben a szövegben?

Mik a hibák ebben a szövegben?

Figyelt kérdés

Kérem szépen, valaki válaszoljon:) menne a zöld pacsi. minden hiba, de főleg a grammar hiba érdekelne:

Im xy. I'm from a small country in Europe. I like to draw, photograph horse riding, skiing, reading and travel! Soon, I'll learn to play drum, it's a little bit strange...Well, I would like to find some new friends from other countries. Thats all. If you want to know more about me, or want to see a few of my drawings, message me! I try to reply all messages, if I understand it:)

Drawing

Well, drawing.. This is one of my favorite spend time. I usually draw with graphite pencil. Things I limn: animals, animal and humon portrait and sometimes landscapes. What about digital drawing? I like to draw in photoshop. This is very hard for me, but I'm trying.=]

Horse Riding

I can't call it my "hobbie".. This is my life, and the best thing in the world for me! I can't write here what I feel on a horse!

Skiing

I've only started skiing since 2011. Unfortunately, I do this sport few weeks in a year only. The best thing in this sport, that you see a lot of beautiful landscape while you glind down from the mountains..

Photograph

JUST hobbie. I'm not a professional photographer. Just like to immortalize moments, whats means a lot for me.. :)

We reach the end:D Thanks for visiting, and read my profile.. Sorry for grammar mistakes, I LEARN englis only. Im not perfect speaker. ;) if you notice some mistakes plz please contact me. Thanks! Have a nice day!

2014. febr. 14. 20:36
 1/1 anonim ***** válasza:

Im=I'm vagy I am.

I like DRAWING. Ha 'to'-t használsz, az azt jelenti, hogy egy bizonyos dolgot le szeretnél rajzolni. Ugyanez: PHOTOGRAPHING, TRAVELLING

és riding on horse

learn to play ON drum

nem message me, hanem send me a message (de ebben nem vagyok biztos)

This is one of my favourite to spend my time

nem humon, hanem human

megint: I like drawing in photoshop

trying: ha -ing van a try után, akkor egy új módszer kipróbálását jelenti. Szerintem te azzal, hogy "This is very hard for me, but I'm trying" azt akartad kifejezni, hogy törekszel arra, hogy menjen a rajzolás Photoshoppal. Akkor az try TO do.

megint: riding on horse

hobbie=hobby (helyesírási hiba)

best thing in the world=best thing ON the world

A start után értelmetlen a perfect alak. Vagy "I only started skiing in 2011", vagy "I've been skiing only since 2011".

The best thing in this sport IS, that...

...while you ARE GLINDING down

hobbie=hobby

"Just like to immortalize moments, whats means a lot for me": hiányzik az alany. Helyesen: "I just like to..."

Haha, ez ironikus (bocs, hogy nevetek rajtad :) ): I LEARN englis...

igen, egy 'h' hiányzik a végéről :D

plz=inkorrekt. max pls lenne jó, de szerintem jobb, ha kiírod: please

Ennyit találtam, remélem segítettem :)

2014. febr. 15. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!