Csak a kérdés annyi lenne, hogy ebben a szövegben van-e hiba? 6. osztályos angol.
Hello everyone!My name is vagy I'm(?) FannaL. Fan of The Mentalist, Castle(stb. sorozatok vesszővel elválasztva). I love horses and I have a horse Its name is Leyla. I like the music, the films.
Igen, tudom ezek alap dolgok, de 4 éve "tanulok" angolt, most ballagok általánosból. (A többit nem részletezném, csak annyi, hogy még az önálló mondatalkotáshoz sem jutottunk el.)
2 dolog:
I like the music/films- Tetszik a zene/a filmek
Ha általánosan érted, akkor I like music/films (szeretem a zenét/filmeket)
A másik: ha saját lovad van, akkor nyugodtan lehet his/her name
És vagy I'm F, a fan of...
vagy My name is F, I'm a (great) fan of...
Rendben, köszönöm! A "the" szót meg másnál láttam, így gondoltam biztos kell. Az állatra suliba meg mindig Its volt.
Tehát akkor inkább úgy, hogy: I'm FannaL. A fan of .. Köszönöm!
Igen, ezen én is néztem, mert azért csak nem annyira hülye az angol tanárom(ez már tényleg egy nagyon alap dolog). xDD Utána meg néztem Google-ba is és máshol is így írták(pl . siklónál) its-nek, de mondom oké. :D
Mert az it is name: Ez van név
de itt its name is xy: A neve xy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!