Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Valaki aki hiperszuperjól tud...

Valaki aki hiperszuperjól tud németül, megérti ezt?

Figyelt kérdés

[link]

Kb. az 5.-től a 12. másodpercig hallani egy rövid párbeszédet. Német, az biztos, de egyetlen szót sem értek belőle. Valaki tudna segíteni, mit mondanak?

2013. okt. 24. 11:03
 1/8 anonim válasza:
szerintem ez francia......
2013. okt. 24. 19:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Mondom hogy német. Egész pontosan bajor.
2013. okt. 24. 20:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez francia, de mindegy... -.-
2013. okt. 25. 00:44
 4/8 A kérdező kommentje:
De hát a német "ismerőseim" beszélnek és egy mukkot sem tudnak franciául :D De ha francia akkor franciáról fordítsátok le nekem légyszíves.
2013. okt. 25. 07:44
 5/8 A kérdező kommentje:
Na bebizonyosodott, hogy német, megkérdeztem a német GYK oldalon és ők leírták :D
2013. okt. 25. 18:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Mondom, hogy francia... -.- Ennyi értetlen embert ezen az oldalon...
2013. okt. 26. 01:55
 7/8 A kérdező kommentje:

Hát igen, én is ezt mondom: ennyi értetlen embert ezen az oldalon..

Tényleg nagyon nehéz megérteni ezt az igazi müncheni dialektust, megkérdeztem ezért inkább a németeket, velük többre megyek, mint a magyarokkal. Az első német válaszoló is azt mondta, az első mondat francia. A második azt, hogy ő angol szavakat hall bele. Aztán a többi mondta, hogy német és hogy mit mondanak. Egyetlen egy francia szó volt benne, az "accessoire". Volt benne angol szó is, a "look", mert ugye a németek lassan már nem is németül beszélnek, rengeteg más nyelvből kihalászott szót használnak. Egyébként ez egy hosszabb videónak egy részlete, egy német volt olyan kedves, hogy az egész videó beszélgetését leírta. Láss csodát, NÉMETÜL volt.

2013. okt. 26. 10:57
 8/8 A kérdező kommentje:
De ha annyira ragaszkodsz a franciához, hogy ez az, akkor valószínűleg tudsz franciául. Akkor elmondanád, hogy szerinted mit mond franciául?
2013. okt. 26. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!