H, vok, naon, XD. Mi ez a mai fiataloknál?
Dehülye vagy : D
Attól h. így írunk még nem vagyok tudatlanok.
Én egy 14 éves lány vagyok és neten egyfolytában így írok : D
DE pl. suliban normálisan kiírom szavakat nem rövidítek mindenhova ékezetet rakok vessző pont nagy kezdőbetű blablabla...
Am meg...Fasz.ság...gratulálok :D Minket cikizel az írás módunk helyet te meg ilyen szavakat használsz [: Nem gondolod h. szánalmas vagy?
És igen ránk kell alapozni.Mi vagyunk a jövő.Te is pl tök normálisan írsz egy felnőtthöz képest...DE most gondolj bele régebben sem így írtak az emberek ahogy te most. Ez nem divat. Ez praktikus. Elég konzervatív vagy ha szabad így mondanom. Szokd meg mert sosem lesz máshogy. Ha vénbanya lehet márcsak kezdőbetűket írnak : DDDDD
de én nem vágom mit keres itt a belinkelt sós krokodil.
sütni készültél?
Hopp,tényleg! Bocs! Csak haveromnak akartam átküldeni a receptet és véletlen ide is belinkeltem... Amúgy megsütöttük a gyerkőcök legnagyobb örömére,finom és látványos lett !
Üdv Mindenknek,remélem jól telt a hoszzú hétvége!
Tevagy egy kicííít elmaradva.:D
xD
12/F/KiciiKacaaaNóvaaa:D
jézus....begyepesedett vagyol....xD
Most mennem kell,bocsi! szia!
de ha sietsz ak csak: Nha meek,sry! cs!
ennyi....14/f
Nem csak a "mai fiatalok" csinálnaak ilyet... A 40 éves anyukám az ugyanannyi éves bnőjével csak minden szó első betűjét írják le. pl:
S T h v Á?
Jelentése:
Szia Tücsi hogy van Áron?
És én ezeket használom rövidítésként: pux, vok, lexek, h, stb...
Smiley: :) :( O_o O.o *-* :D xĐ stb...
És dekülönös... kiváló vagyok nyelvtanból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!