H, vok, naon, XD. Mi ez a mai fiataloknál?
Figyelt kérdés
Nem tudnak rendesen ,értelmesen,magyarul írni? 14-15 évesen semmi helyesírási tudás,nyelvhelyesség,mondatszerkezet....sorolhatnám. Ők a jövő nemzedéke? Rájuk alpozzunk ? Naon j,XXD 33 éves vok!2009. okt. 22. 19:13
11/29 anonim válasza:
Rövidítés. Így egyszerűbb. Én is szoktam így írni, de attól függetlenül 5-ös vagyok nyelvtanból...:D
Meg ez így olyan jó...:D xD
12/29 anonim válasza:
És mi az, hogy f. ság? Ha már itt tartunk...
14/29 anonim válasza:
Állandóan használok ilyet msn és emaileken , nyelvtanból mégis 5ös vagyok, szóval ennyi
15/29 A kérdező kommentje:
A f.ság az f.a.s.z.s.á.g csak nem lehet kiírni mert nem engedi a rendszer beírni a kommentet. Bocs. Egy pont még hiányzott...
2009. okt. 22. 20:37
16/29 anonim válasza:
nemtom, de te miért használod? :P
17/29 A kérdező kommentje:
20:51 Mit miért használok ? A kérdésemben az elején ?
Már más is és én is megírtam:irónia. Egy kis gúny. Ennyi.
Amúgy a gyerekeim 3,5 és 7 évesek. Mire ők lesznek tinik,nem is tudom elképzelni mi lesz?! Csákányilászlóóóóó!
2009. okt. 22. 20:55
19/29 anonim válasza:
a te gyerekeid is pont ugyanígy fognak írni. és nem csak azért, mert MINDENKI így ír, hanem mest sokkal praktikusabb. természetesen attól, hogy MSN-en még a legrövidebb szavakat is rövidítem, az IQ-mmal és a bizonyítványommal semmi gon. különben meg mit vársz egy olyan világban, ahol egy nyolcosztályos gimnázium 8. a osztályában tegnap a nyelvtantanár szabálya a következőképp kezdődött: "A mellérendelő szóösszetételben vki v vmi..." tehát mégy egy negyvenéves, kétdiplomás felnőtt is használja őket. viszont ha neked bántja a szemed, ha valaki ily módon kommunikál veled, közöld nemtetszésed, és (jobb esetben) előtted nem teszi :)
20/29 anonim válasza:
bocs. :D *semmi gond akart lenni, és 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!