Mi ez a nagy alkohol kultsz a fiataloknál? Miért nem lehet alkohol nélkül szórakozni?
Szia!
Én teljesen egyet értek veled és ugyan így érzek.
Én nem iszom alkoholt a vallásom miatt, épp ezért nem nagyon tudok elmenni szórakozni, habár van egy társaság, barátok, akik hozzám hasonlóak és velük szívesen tölröm az időm. Próbálom kizárni az embereket körülöttem és úgy felfogni, hogy ők 'szegények', hiszen hülyeséget csinálnak.
Sajnos a kérdésedre, hogy miért, nem tudom a választ. Én azt mondanám, hogy azért mert mindenhol ezt látni, a fiatalok ezt látják a kicsit idősebbektől, így ők is folytatják azt. A tv is tele van ezekkel a dolgokkal, szerintem ezért.
Illetve ami engem egy kicsit bánt, habár én elfogadok midnenkit, akkor is ha nem vallásos, hogy a mai emberek nem félnek attól, hogy valaki 'nézi' őket. Úgy gondolják bármit megtehetnek...
Egyetértek veled, nekem sem tetszik az a stílus ahogy a többség bulizik, de az ő dolguk, 1-2 sör nekem is elég, már öreg vagyok:)
Miért isznak? Mert ez a "divat". Nekem inkább az a fura, hogy poénra veszik ha hánynak az alkoholtól... mifelénk ez inkább úgy ment, hogy ne igyál annyit mert nem bírod, és ciki volt ha valaki hányt tőle...
24F
Én tizennyolc éves korom előtt nem is jártam el bulizni. Engedtek volna, de engem nem érdekelt.
Az már más dolog, hogy szívesen kóstolgatok össze ezt-azt, de igyekszem a határon belül maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!