Miért olyan jó dolog a fiatalok körében az alkohol és az ivászat?
Nem értem, miért jó az, amikor valaki talajrészegre issza le magát.Amikor buliban vagyok én is szoktam néha inni, de csak annyit, amennyitől pont jó hangulatom lesz, de gyakran ivás nélkül is nagyszerű a hangulatom.Nem értem, miért lett ennyire központ téma az alkohol.Mintha minden buli csak erről szólna..Nézegettem golyatáboros, meg bulis oldalakat, mindenhol azt látom, hogy huu, de jó lesz, megint semmire sem fogtok emlékezni.Meg ilyenek voltak irva, hogy: az alvás fölösleges, kivéve, ha alvás közben is tudsz inni.
Nem vagyok az alkohol ellenzője, mert tényleg feloldja a gátlásokat, de miért van ennyire nagy hangsuly az ivászaton??Mi abban a jó, hogy másnap semmire sem emlékszik, meg összehány mindent, a többit hadd ne soroljam..
Bemásolok néhány dolgot:
Ivással kezdeni a szeptembert is? Ajjajj.
--
Készítsd a kis májadat! Ez után minden heted ivással fog kezdődni és befejeződni...:))
--
akkor ezt meg is beszéltük :) akkor azt hiszem nyár után is vizet csak fogmosás-fürdéskor fogok látni...
Ez mire jó? nem értem mi annyira jo ebben, komolyan nemm érte..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!