Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért áll a szórakozás középpo...

Miért áll a szórakozás középpontjában az alkohol a fiatalok körében?

Figyelt kérdés
Akármikor társaságba megyek, rengeteg megjegyzést kapok, hogy miért nem iszom. 23 éves srác vagyok, de nem szeretném tönkretenni magam, így viszont nehezen ismerkedek, mivel hülyének néznek.
2010. ápr. 18. 21:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Én pár éve járok szórakozni, de még soha nem voltam berúgva, sem én, sem a barátnőim. Ettől függetlenül mindig jól érezzük magunkat, és valahol büszkék is vagyunk, hogy nem süllyedünk az alkeszok szintjére.

18/L

2010. ápr. 18. 21:52
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem normális csaj nem fog ezért hülyének nézni, sőt, inkább tisztel érte. Mondjuk spec. én is szoktam néha sörözni, a párom meg alkoholista, de örülnék, ha kevesebbet (vagy egyáltalán nem) inna.
2010. ápr. 18. 21:52
 3/14 anonim válasza:
Mert akármilyen hülyén is hangzik, a fiatalok is stresszelnek, és jólesik nekik is egy kis kikapcsolódás.(De nyugottan ihatsz mértékkel és minőséget, akkor nemlessz semmi bajod)Amúgy a fiatalok többet stresszelnek mint a fiatalok. Pl:témazáró,ellenőrzőkönyv,vizsgák
2010. ápr. 18. 21:54
 4/14 anonim válasza:

Én is így voltam vele.

Szerintem, ha nem akarsz, ne igyál.

De mértékkel fogyasztani lehet, de nem szabad túlzásba vinni.

21f

2010. ápr. 18. 21:54
 5/14 anonim ***** válasza:
Ha pár hetente iszol egy-két sört, nem lesz semmi bajod hosszútávon se, a gátlásaid is leépülnek kicsit, ergó az ismerkedés könnyebb lesz. Ne legyél már ennyire szent:D
2010. ápr. 18. 21:59
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat!
2010. ápr. 18. 21:59
 7/14 anonim válasza:

azok azért néznek rád hülyén,mert már full részegek!amugy 1-2 sör elfér...bár nekem mindig sikerül túl haladni a mértéket azért még lábon maradok és nincs semmi gáz,nincs róka,nincs fekvés(najó egyszer volt rókába fekvés,de az elég is volt...mondjuk az az egy benne a jó,hogy másnap ingyen kapod a kaját a kórházba)

de visszatérve a lényegre...senki nem néz hülyének attól,hogy nem iszol...

2010. ápr. 18. 22:01
 8/14 anonim ***** válasza:

A fiatalok ugyanolyan lelki tehernek vannak kitéve a mai világban, mint a felnőttek. Az osztálytársaim azon része közül a nagy többség iszik, aki eljár valahová. Én sem értem őket, miért jó beb@szva lenni. Lehet, mert még nem próbáltam ki, és talán én is kevesebbet görcsölnék a lányokon, a tanuláson, és talán ki is tudnám néha ereszteni a gőzt. De úgy érzem a számítógép is erre van, én pedig a kettő közül inkább úgy felejtem el rövid időre a bajaimat -amik mindenkinek vannak,- hogy játékokkal, vagy gépen belül más tartalmasabb elfoglaltsággal töltöm az időm.

Ja igen, és ha te szívesen jársz társaságba, bulizni, fél-egy-két üveg sör nyugodtan lecsúszhat neked is, miközben nézed a többiek alkohol-orgiáját a vodka-naranccsal, jägerrel, sörrel, borral, mindennel.

F/16

2010. ápr. 18. 22:24
 9/14 anonim válasza:
bazze ha nem érted miért iszik az ember akkor rugj be majd megtudod.jó dolog az az alkohol csak okosan kell hasznalni
2010. ápr. 18. 22:25
 10/14 anonim válasza:

Mert olyankor nemérdekel semmi és simán odamész pl egy csajhoz is ismerkedni stb stb.... De én nemszeretek inni akkor már inkább egy viccescigi...De a buliba csajozást pl énmár teljesen hagyom ott egyszerűen én nemtudok normális csajt találni :S

17/F

2010. ápr. 18. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!