Miért áll a szórakozás középpontjában az alkohol a fiatalok körében?
Én pár éve járok szórakozni, de még soha nem voltam berúgva, sem én, sem a barátnőim. Ettől függetlenül mindig jól érezzük magunkat, és valahol büszkék is vagyunk, hogy nem süllyedünk az alkeszok szintjére.
18/L
Én is így voltam vele.
Szerintem, ha nem akarsz, ne igyál.
De mértékkel fogyasztani lehet, de nem szabad túlzásba vinni.
21f
azok azért néznek rád hülyén,mert már full részegek!amugy 1-2 sör elfér...bár nekem mindig sikerül túl haladni a mértéket azért még lábon maradok és nincs semmi gáz,nincs róka,nincs fekvés(najó egyszer volt rókába fekvés,de az elég is volt...mondjuk az az egy benne a jó,hogy másnap ingyen kapod a kaját a kórházba)
de visszatérve a lényegre...senki nem néz hülyének attól,hogy nem iszol...
A fiatalok ugyanolyan lelki tehernek vannak kitéve a mai világban, mint a felnőttek. Az osztálytársaim azon része közül a nagy többség iszik, aki eljár valahová. Én sem értem őket, miért jó beb@szva lenni. Lehet, mert még nem próbáltam ki, és talán én is kevesebbet görcsölnék a lányokon, a tanuláson, és talán ki is tudnám néha ereszteni a gőzt. De úgy érzem a számítógép is erre van, én pedig a kettő közül inkább úgy felejtem el rövid időre a bajaimat -amik mindenkinek vannak,- hogy játékokkal, vagy gépen belül más tartalmasabb elfoglaltsággal töltöm az időm.
Ja igen, és ha te szívesen jársz társaságba, bulizni, fél-egy-két üveg sör nyugodtan lecsúszhat neked is, miközben nézed a többiek alkohol-orgiáját a vodka-naranccsal, jägerrel, sörrel, borral, mindennel.
F/16
Mert olyankor nemérdekel semmi és simán odamész pl egy csajhoz is ismerkedni stb stb.... De én nemszeretek inni akkor már inkább egy viccescigi...De a buliba csajozást pl énmár teljesen hagyom ott egyszerűen én nemtudok normális csajt találni :S
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!