Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért áll a szórakozás középpo...

Miért áll a szórakozás középpontjában az alkohol a fiatalok körében?

Figyelt kérdés
Akármikor társaságba megyek, rengeteg megjegyzést kapok, hogy miért nem iszom. 23 éves srác vagyok, de nem szeretném tönkretenni magam, így viszont nehezen ismerkedek, mivel hülyének néznek.
2010. ápr. 18. 21:49
1 2
 11/14 anonim válasza:

Ha hülyének néznek emiatt, járj másik társaságba. Legalábbis én nem érezném jól magam olyanok között, akik nem fogadnak el. Mondjuk én iszok alkoholt, de nem szólok le valakit, ha ő nem, mindenki maga dönti el, hogy szórakozik. Mondjuk a fiatalok többek közt azért isznak, mert úgy fesztelenebbek, lazábbak, könnyebben ismerkednek, meg elfelejtik a gondokat egy kis időre. Viszont mégiscsak cikibb, ha valaki négykézláb mászik már, vagy összehányja magát, mint az, hogy nem iszik. Meg azért elég korán kezdik a fiatalok, mert mostanság az a menő, ha már 14 évesen részegen fetrengenek hétvégente, ami elég szánalmas.

Ha meg szeretnél inni, de tönkretenni nem akarod magad, akkor igyál, de mértékkel, nem kötelező berúgni, ihatsz egy pohár sört, vagy bort, vagy amit szeretsz, nem elsz bajod, a többiek sem piszkálnak, hiszen ilyenkor már úgyis csak azt látják, hogy van nálad pia, nem azt, hogy hányszor töltöd újra. Vagy ha nagyon erősködnek, én azt szoktam csinálni, hogy kiöntöm a csapba, vagy valahova még nem figyelnek, vagy valaki pohárba áttöltöm, és akkor nem piszkálnak, hogy de de még igyál, mert azt hiszik iszok, de ezt nem szeretem, ha ilyen emberek közé kerülök, akiket át kell verni, hogy békénhagyjanak.

Bár én szoktam inni, néha jó a hangulathoz, meg úgy a bulival jár, de nem kell részegnek lenni ettől még.

2010. ápr. 19. 05:56
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem csak a fiatalok isznak, a kocsma tele van 40 év felettiekkel.
2010. ápr. 19. 06:38
 13/14 anonim ***** válasza:

Én csak akkor iszok ha buliba megyek, napközben soha mert lehet h aznap még megyek valahova kocsival.

19F

Ismerek olyat aki egyáltalán egy korty italt nem iszik mert sportol és eldöntötte hogy ezentúl 0 alkohol.

2010. ápr. 19. 06:39
 14/14 anonim válasza:
Alkohol már nem menő...sajnos :D
2010. ápr. 19. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!