Tényleg ilyen zárkózottak vagyunk mi, magyarok, vagy csak én vagyok az?
Nemrég csatlakoztam egy oldalhoz, aminek az a célja, hogy minél több más nemzetiségű embert ismerj meg, hogy angolul beszélgessetek. Feltettem néhány képet, és alig telt el fél nap, máris milliónyi komment érkezett, h tudtam én h a magyar lányok szépek, és így tovább, személyesebbek is. Nekem ez nagyon fura, mert akármilyen képet feltehet vki magáról, nem is biztos h az megfelel a valóságnak. Szóval nem mondom, hogy annyira bánom, csak érdekes volt olvasgatni, hogy mennyire közvetlenek a többiek ott :) pl. én nem hiszem h bárkinek is írtam volna, hogy helyes :)
csak én vagyok ezzel így, vagy a legtöbb magyar sem ennyire közvetlen?
ne viccelj, egy spanyolnak meg aztán oly mértékben vagyunk zárklózottak, hogy már elmebetegnek tartanak minket (tapasztalat) ...
na de oké, ezt talán valamennyire elfogadom, hiszen déli nép, laza nép, stb, csak hát a különbség nem apró, hanem egy szakadék, ez már jobban dühít
mellesleg nem vagyok magyargyűlölő, bármennyire is próbálják páran ezt erőltetni, egyszerűen ez a valóság, aki nem járt máshol, az persze nem tudja, de próbáld csak meg, és majd te is tapasztalod, mennyire másképpen is lehet látni a világot!!
Kedves kérdező,
miért nem mondtad volna senkinek ? Ilyenek vagyunk amúgy mi magyarok, én is madridban először furcsáltam, hog yfiúk jegyezték meg nekem, hogy csinos vagyok meg jó a frizurám meg jól áll rajtam X ruha stb, aztán rájöttem, semmi hátsó szándékuk nincs, egyszerűen csak nyitottak. N amost aztán eltanultam tőlük, és ha itt mondom egy másik srácnak, az egynesen lebuxiz engem, ha megjegyzem pl h jól néz ki. Tiszta téboly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!