Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Tényleg ilyen zárkózottak...

Tényleg ilyen zárkózottak vagyunk mi, magyarok, vagy csak én vagyok az?

Figyelt kérdés

Nemrég csatlakoztam egy oldalhoz, aminek az a célja, hogy minél több más nemzetiségű embert ismerj meg, hogy angolul beszélgessetek. Feltettem néhány képet, és alig telt el fél nap, máris milliónyi komment érkezett, h tudtam én h a magyar lányok szépek, és így tovább, személyesebbek is. Nekem ez nagyon fura, mert akármilyen képet feltehet vki magáról, nem is biztos h az megfelel a valóságnak. Szóval nem mondom, hogy annyira bánom, csak érdekes volt olvasgatni, hogy mennyire közvetlenek a többiek ott :) pl. én nem hiszem h bárkinek is írtam volna, hogy helyes :)

csak én vagyok ezzel így, vagy a legtöbb magyar sem ennyire közvetlen?

2009. szept. 29. 00:45
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

ne viccelj, egy spanyolnak meg aztán oly mértékben vagyunk zárklózottak, hogy már elmebetegnek tartanak minket (tapasztalat) ...

na de oké, ezt talán valamennyire elfogadom, hiszen déli nép, laza nép, stb, csak hát a különbség nem apró, hanem egy szakadék, ez már jobban dühít

mellesleg nem vagyok magyargyűlölő, bármennyire is próbálják páran ezt erőltetni, egyszerűen ez a valóság, aki nem járt máshol, az persze nem tudja, de próbáld csak meg, és majd te is tapasztalod, mennyire másképpen is lehet látni a világot!!

2009. okt. 13. 10:56
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező,

miért nem mondtad volna senkinek ? Ilyenek vagyunk amúgy mi magyarok, én is madridban először furcsáltam, hog yfiúk jegyezték meg nekem, hogy csinos vagyok meg jó a frizurám meg jól áll rajtam X ruha stb, aztán rájöttem, semmi hátsó szándékuk nincs, egyszerűen csak nyitottak. N amost aztán eltanultam tőlük, és ha itt mondom egy másik srácnak, az egynesen lebuxiz engem, ha megjegyzem pl h jól néz ki. Tiszta téboly.

2009. okt. 13. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!