Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Tényleg ilyen zárkózottak...

Tényleg ilyen zárkózottak vagyunk mi, magyarok, vagy csak én vagyok az?

Figyelt kérdés

Nemrég csatlakoztam egy oldalhoz, aminek az a célja, hogy minél több más nemzetiségű embert ismerj meg, hogy angolul beszélgessetek. Feltettem néhány képet, és alig telt el fél nap, máris milliónyi komment érkezett, h tudtam én h a magyar lányok szépek, és így tovább, személyesebbek is. Nekem ez nagyon fura, mert akármilyen képet feltehet vki magáról, nem is biztos h az megfelel a valóságnak. Szóval nem mondom, hogy annyira bánom, csak érdekes volt olvasgatni, hogy mennyire közvetlenek a többiek ott :) pl. én nem hiszem h bárkinek is írtam volna, hogy helyes :)

csak én vagyok ezzel így, vagy a legtöbb magyar sem ennyire közvetlen?

2009. szept. 29. 00:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
88%
09:07-es: Nyugi, én már Finnországból írok. :)
2009. szept. 29. 09:23
 12/22 anonim ***** válasza:
58%

"Undorító, ellenséges, nagyképű, változásra képtelen nép."

Újabb rasszista barom a fedélzeten.

Te is kinn maradhatnál, igazán nem kötelező itt, az undorító nép közt szenvedned.

Kíváncsi lennék, mi maradna belőled Németországban, ha egy kocsmában a helyi közönséget azzal kezdenéd szórakoztatni, hogy a német egy undorító nép.

2009. szept. 29. 09:54
 13/22 anonim ***** válasza:
66%

"09:07-es: Nyugi, én már Finnországból írok. :)"

OK, rendben. Minden magyargyűlölő példát vehetne rólad.

2009. szept. 29. 09:55
 14/22 anonim ***** válasza:
68%

"OK, rendben. Minden magyargyűlölő példát vehetne rólad."

Az mondjuk problémás lenne, mivel nem a magyarokat gyűlölöm, hanem a hülyéket, nemzetiségtől függetlenül. Csak sajnos azok a magyarok, akik mellesleg hülyék is (merthogy ugye nyilván messze nem mind az, szerencsére), ezt valahogy nem veszik észre, illetve nem akarják észrevenni. De az meg már az ő bajuk, nem az enyém.

2009. szept. 29. 10:18
 15/22 anonim ***** válasza:
47%

meggyőződésem, hogy akik itt írogatnak, még soha nem jártak civilizáltabb országokban, és nem tapasztalták meg, milyen az ha valaki egyszerűen csak normális és nyitott, a magyar ehhez van szokva, kész , vége.

szomorú, de ez van

2009. szept. 29. 10:25
 16/22 anonim ***** válasza:
65%

"meggyőződésem, hogy akik itt írogatnak, még soha nem jártak civilizáltabb országokban"

De te már jártál az édenben, aminek Dánia a neve. Miért nem maradtál ott? Kérlek, menj vissza, mert a károgásoddal csak rontod itt a levegőt.

Magyarországon az egyetlen dolog, ami engem idegesít, az ez az önmarcangoló, magyargyűlölő típusfigura. Reméltem, hogy a schengeni övezetbe lépés után ezek eltűnnek innen, de sajnos a legtöbb visszajár ide, hogy elmondhassa, mennyire utál minket.

2009. szept. 29. 10:32
 17/22 anonim ***** válasza:
68%

Azért STOP egy pillanatra!

Én pl rohadtul nem vagyok magyargyűlölő, sőt! De én is komolyan foglalkozok a gondolattal, hogy később mi legyen és ha az elmúlt években lett volna lehetőségem és is valószínűleg kimentem volna.

2009. szept. 29. 19:06
 18/22 anonim ***** válasza:
63%

Németországban nem kellene ócsárolni a németeket, mert ott van szociális kultúra, ellentétben az itthonival. Látod, neked csak egyféle szemléleted van, hogy ha valami nem tetszik, vágd jól pofán a másik embert. Na EZ a magyar.

Vágd pofán ha rád néz, lökd fel ha elmegy melletted, szólj be neki ha nem tetszik neked, verd össze ha nem ért veled egyet. Mindenre csak egy megoldás. Azért az a tolakodás is egyedi amit akkor rendeznek, ha valamit valahol leértékelt áron adnak el. Ha valahova sorba kell állni, akkor tuti a magyar lesz a sor elején, nehogy más elé merészeljen állni, még a végén nem jut nekik(ezt pl Németországban tapasztaltam gyakran, égett is a fejem rendesen)!

És ott van az, ha valamelyik áru leértékelt, máris megrohanja az első paraszt és vesz belőle zsákszámra a többieknek semmit sem hagyva, mintha soha többé nem lenne semmi akciós. A bamba, mogorva, agresszív emberekről az utcákon, tömegközlekedésen már nem is beszélek.

A magyar mindig megtalálja az okot arra, hogy más népeket szapuljon, miközben ő maga vagy 50 évvel le van maradva a fejlett országoktól.

2009. szept. 29. 19:41
 19/22 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat:)

félreértés ne essék, nem vagyok magyargyűlölő, sőt közöm nincs ehhez az egész témához... én tényleg csak arra voltam kíváncsi amit kérdeztem :)

nem szerettem sosem a történelmet, a politika sem érdekel, és az sem, hogy ki mit gondol a kivándorlókról meg a bevándorlókról. nincsenek sem előítéleteim, nem gyűlölök valakit azért mert csak.

szimplán meglepődtem, miért ilyen közvetlen mindenki azon az oldalon.

2009. szept. 29. 20:44
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Amikor hosszabb időt kinn voltam Valenciába megismertem egy pasit a buszon és elkezdtünk beszélgetni egy kérdezte milyen a nemzetiségű vagyok.:)MOndtam nekki ,hogy magyar.Erre elmesélte ,hogy dolgozott egy útazási irodánál ,mint soför és volt Budapesten.Azt mondta ,hogy a magyarok hidegnek tűnnek ,de miután feloldodnak nagyon nyitottak:);)
2009. okt. 10. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!