Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Segítene valaki lefordítani...

Segítene valaki lefordítani angolra?

Figyelt kérdés

Álmodsz rólam?

Nem akarok többé rólad álmodni, hanem veled szeretnék aludni és melletted felébredni.

Előre is köszönöm!

2012. nov. 11. 06:18
 1/6 anonim ***** válasza:

Are you dreaming of me?

I don't wanna dream of you anymore. I'd like to sleep with you and wake up by your side.

2012. nov. 11. 08:07
 2/6 anonim válasza:

Elso valaszolot annyival egeszitewnem ki, hogy a 'sleep with someone' az azt jelenti, hogy lefekudni valakivel, szexelni. Szoval igy ird:

I would like to share your bed and wake up by your side.

2012. nov. 11. 11:42
 3/6 anonim ***** válasza:

[link]

Akkor a 2. válaszoló szerint itt valaki a saját fiútestvérével akar lefeküdni szexelni?????

Két jelentése van a kifejezésnek.

Mint ahogy a magyarban is:

Lefeküdni:

1) aludni

2) szexelni

1. voltam

2012. nov. 11. 12:23
 4/6 anonim ***** válasza:

De hogy a félreértést teljesen elkerüljük, így is fordítható:

Are you dreaming of me?

I don't wanna dream of you anymore. I'd like to sleep and wake up by your side.

1.

2012. nov. 11. 12:30
 5/6 anonim válasza:

Sosem hallottam meg senkitol, hogy ezt a kifejezest hasznalja a valakivel egyutt alvasra. De hogy biztos legyek benne, megkerdeztem az angol nzelvu baratom, aki ugyanazt mondta, mint en.

Tehat ha el akarod kerulni a felreerteseket, akkor ne nagyon haszald ilyen ertelemben.

2. voltam

2012. nov. 11. 19:04
 6/6 anonim ***** válasza:
A félreértések elkerülése érdekében: "... I would like to go to bed with you and..."
2012. nov. 11. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!