Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Segítene valaki a franciában?

Segítene valaki a franciában?

Figyelt kérdés
Nincs itt valaki olyan, akinek van néha egy tíz perce, hogy kijavítgassa a francia mondataimat? (Ilyen "Én itt lakom." szintű mondatok, pár hónapja kezdtem csak tanulni.) Szeretnék gyakorolni, de nem tudom, hogy jól csinálom-e, ezért szükségem lenne valakire, aki legalább annyit leír nekem, hogy jó, vagy nem jó.
2012. nov. 8. 17:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha beírod, megpróbálok segíteni, de még én is csak egy éve tanulom.

Egyébként önellenőrzésnek jó a google is, ha beírod az egyszerűbb szerkezeteket idézőjellel(pl. "je m'appelle" "je ne sais pas"), és ha sok találatot ad ki (megbízható, francia forrásoldalakkal), akkor azt valószínűleg így mondják, így helyes. nem 100 százalékos módszer, de viszonyításnak jó.

2012. nov. 8. 17:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia, én 4 évig tanultam, ha gondolod, segíthetek.
2012. nov. 8. 18:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Bonjour!

Franciaországban élek már vagy 35 éve. Lektoráló, fordítói munkákat végeztem.

Ha úgy gondolod, hogy szükséged van rá, rajta! 1O-2O percem mindíg lesz arra, hogy kijavítsam esetleges hibáidat, vagy a mondatszerkesztésben segítsek.

A bientôt!

2012. nov. 9. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!