Let up milyen kifejezést jelent?
Figyelt kérdés
Van a let down kifejezés is ami azt jelenti, hogy elhagy vagy letörve lelkileg (ha jól értelmeztem, de nem tudom). A let up viszont mit jelenthet? Google fordító alapján "enyhül". Van egy Akon szám is Don't let up címmel, "Don't wanna see you give up, whatever you do, don't let up"#fordítás #let up
2012. júl. 31. 18:28
1/12 A kérdező kommentje:
Nem tudja senki se?:(
2012. aug. 1. 19:15
2/12 anonim válasza:
Itt van egy példa, ha jól értelmezem, akkor:
"Én azt hittem, rosszabbra sikerült a tesztem! Milyen egy let up! :D
Szóval gondolom, hogy rosszra számít, meg pesszimistán áll hozzá, aztán a végén kiderül, hogy nem is olyan rossz, mint amire számított:)
És akkor ebből a pesszimizmusból kiszakító öröm a let up, gondolom:D
Am nekem is ezt az oldalt linkelték, mikor én kérdeztem hasonlót!:D Jó kis oldal!:D
4/12 anonim válasza:
De hogy meglepi szerű az nem biztos:D Meg az elsőt is jó lenne, ha valaki megerősítené!:):)
5/12 A kérdező kommentje:
Most már tudom mikor használják, de jelentését nem tudomXD
2012. aug. 1. 19:47
7/12 anonim válasza:
váratlan öröm? :)
megkönnyebbülés?:)
enyhülés? :)
szerintem utóbbi kettő lesz az:)
9/12 anonim válasza:
File:"Don
[x] View Wikimedia Commons in Magyar
No file by this name exists.
File usage on Commons
Egy ilyet kéne behoznia az utolsó linkkel?
Én nem értem, ezzel mit szeretnél:)
Szerintem megkönnyebbülés és enyhülés, ez a két jelentés úgy tűnik, megállja a helyét:)
10/12 A kérdező kommentje:
Szeretném megfejteni és lehet most megfejtettem. A give up mintáját vettem most. A give up feladni és akkor a let up pedig felhagyni. Remélem nem tévedek. Szerinted ez helyes lehet?
2012. aug. 1. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!