Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mi a véleményetek a francia...

Mi a véleményetek a francia nyelvről?

Figyelt kérdés

Én ,kezdtem tanulni franciául,szeretem is a nyelveket nagyon.És számomra a francia a béke,biztonság és a szabadság nyelve.Olyan mintha ez a nyelv lenne a védőangyalom,kifejezetten nyugtató hatással van rám.:))

és ti mit gondoltok róla?

2012. júl. 4. 15:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
36%
A 9. válaszolóval egyetértek én is undorítónak találom a népet(saját tapasztalat) is meg a nyelvet is, de ha vki tud franciául akk sok lehetőség van előtte.
2012. júl. 5. 20:06
 12/18 anonim ***** válasza:
46%
én se szeretem őket .Kicsit beképzeltek
2012. júl. 13. 23:03
 13/18 anonim ***** válasza:
64%

Sziasztok!

Kicsit beképzeltek? -.-" Na és? :~D Szerintem attól függetlenül jófejek. (Szintén saját tapasztalat.) :~)

És a nyelv is. Én imádom! Szerintem gyönyörű, és nem nehéz. Eleinte talán egy picit, de miután megszokja az ember a kiejtést, ráérez a nyelvtanra, utána már tök jó, tök buli az egész.ˇ-ˇ

És szerintem is lehet szexisnek mondani...;~D

Ahogy beszélnek,tényleg tök szexis, meg olyan dallamos, lágy az egész.

Én is hasonlóan érzem,mint a kérdező......nekem is megnyugtató hatású, de mondjuk akkor inkább a "Szabadság, egyenlőség, testvériség!" számomra. :~D

Vive la liberté, l'égalité et la fraternité! ;~D

J'adore le français!!!!^^

2012. júl. 14. 15:46
 14/18 anonim ***** válasza:
48%

Én eléggé változékony vagyok, a kedvenc idegen nyelveim az olasz, spanyol, francia, német és az angol.

De a francia tényleg nagyon különleges számomra. Az olasz mellett a második nyelvem, amit a suliban tanulok, és hihetetlenül szeretem. Most pl. nyáron átismételtem a tavalyi tananyagot, és még inkább rájöttem, hogy ez egy igazán jó nyelv, s Franciaország a világ egyik legjobb országa.:P

2012. aug. 13. 22:20
 15/18 LENIN0626 válasza:
8%
Ocsmány egy nyelv...
2012. aug. 14. 16:13
 16/18 LENIN0626 válasza:
25%
És az 'ocsmány' szó is csak szépít rajta.
2012. aug. 14. 16:27
 17/18 anonim ***** válasza:
66%

Nem értem, hogy azok az emberek, akik mindennap igényelnek valamit, amit gyűlölhetnek, miért nem gyűlölik inkább a parlagfüvet vagy az utcai szemetet?

Én amúgy nagyon szeretem a franciát.:)

2012. aug. 14. 17:03
 18/18 anonim ***** válasza:
63%
Jó a francia. Analitikus, nyelvészeti szempontból is, gyakorlatilag is, aki akkurátus és szeretné részletekbe menően, igényesen megfogalmazni a gondolatait, annak ez egy tökéletes nyelv. A felületes idefröcsögők meg lépjenek kígyóverembe.
2012. aug. 17. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!