Mi a véleményetek a francia nyelvről?
Én ,kezdtem tanulni franciául,szeretem is a nyelveket nagyon.És számomra a francia a béke,biztonság és a szabadság nyelve.Olyan mintha ez a nyelv lenne a védőangyalom,kifejezetten nyugtató hatással van rám.:))
és ti mit gondoltok róla?
Sziasztok!
Kicsit beképzeltek? -.-" Na és? :~D Szerintem attól függetlenül jófejek. (Szintén saját tapasztalat.) :~)
És a nyelv is. Én imádom! Szerintem gyönyörű, és nem nehéz. Eleinte talán egy picit, de miután megszokja az ember a kiejtést, ráérez a nyelvtanra, utána már tök jó, tök buli az egész.ˇ-ˇ
És szerintem is lehet szexisnek mondani...;~D
Ahogy beszélnek,tényleg tök szexis, meg olyan dallamos, lágy az egész.
Én is hasonlóan érzem,mint a kérdező......nekem is megnyugtató hatású, de mondjuk akkor inkább a "Szabadság, egyenlőség, testvériség!" számomra. :~D
Vive la liberté, l'égalité et la fraternité! ;~D
J'adore le français!!!!^^
Én eléggé változékony vagyok, a kedvenc idegen nyelveim az olasz, spanyol, francia, német és az angol.
De a francia tényleg nagyon különleges számomra. Az olasz mellett a második nyelvem, amit a suliban tanulok, és hihetetlenül szeretem. Most pl. nyáron átismételtem a tavalyi tananyagot, és még inkább rájöttem, hogy ez egy igazán jó nyelv, s Franciaország a világ egyik legjobb országa.:P
Nem értem, hogy azok az emberek, akik mindennap igényelnek valamit, amit gyűlölhetnek, miért nem gyűlölik inkább a parlagfüvet vagy az utcai szemetet?
Én amúgy nagyon szeretem a franciát.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!