Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mi a véleményetek a francia...

Mi a véleményetek a francia nyelvről?

Figyelt kérdés
A nyelvről úgy általában és a hangzásáról?
2011. ápr. 29. 22:37
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
55%
Gusztustalan :D
2011. ápr. 29. 22:44
 2/32 anonim válasza:
75%
Iskolában tanultam 4 évig és most olyan szinten elfelejtettem, esküszöm egy mondatot nem tudnék mondani. Amúgy szerintem elég b*zis nyelv.
2011. ápr. 29. 22:55
 3/32 anonim ***** válasza:
56%
Szeretem nagyon, tanultam is sokáig, éltem is kint többször, tényleg nem tudok mást mondani: szeretem.
2011. ápr. 29. 23:12
 4/32 anonim ***** válasza:
70%
Nekem soha nem tetszett. A gimiben az olasz és a francia között kellett választani, és egyértelműen az olaszt választottam, nem is bántam meg.
2011. ápr. 29. 23:19
 5/32 anonim ***** válasza:
63%
Azt hogy ocsmány. Vagy nem is tudom... maga a szavak hangzása nem, de mikor francia filmet kell néznem és abban beszélgetnek, az valami szörnyű. Olyan.. béna nyelv.
2011. ápr. 29. 23:21
 6/32 anonim ***** válasza:
54%
Anyátok a béna..csak szimplán hülyék vagytok hozzá.
2011. ápr. 30. 00:04
 7/32 anonim ***** válasza:
65%
13 évet tanultam franciát, és nem, nem vagyok hülye hozzá, csak nem szeretem, ennyi. Te viszont paraszt vagy.
2011. ápr. 30. 00:51
 8/32 anonim ***** válasza:
60%
Minek tanultad 13 évig, ha nem szereted? Olyat nem kell tanulni, ami "b.uzis" nyelv, te gyökér.
2011. ápr. 30. 00:52
 9/32 anonim ***** válasza:
72%
Nem én írtam hogy b*zis, amúgy azért mert mikor beírattak francia tagozatos általános iskolába nem tudhattam előre hogy nem fogom szeretni, az 8 év, utána gimiben is az volt az első nyelv, mivel kéttannyelvűbe mentem, ennyi, ott utáltam meg... Nem tudom hogy tudod más véleményén ennyire felhúzni magad, de nem is érdekel, te bajod.
2011. ápr. 30. 01:07
 10/32 anonim ***** válasza:
64%

Franciát tanulok.

Tapasztalatom szerint, ezt a nyelvet vagy nagyon utálják, vagy nagyon szeretik. Eddig senkivel sem találkoztam, aki csak úgy meg lett volna vele. A fenti hozzászólások engem igazolnak.

Én nem szeretem, mégpedig egy okból. A kiejtése rémes, és elegem van, hogy a szavaknak különböző nemeket adnak. Ha a kiejtés kissé könnyebb lenne, és elfelejtenék, ezeket a nevesítéseket egy szavam nem lenne.

2011. ápr. 30. 09:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!