10 napom van még az angol középfokúmig. Mit célszerű átnéznem? (euroexam)
Egy rövidített nyelvtankönyvet, illetve olyan kifejezéseket amiket magaddal kapcsolatban mondasz majd, meg persze fontos szavakat prepozíciókat és igeidőket, ez utóbbikat mikor használjuk.
Ja, és tartsd be vizsgán az Alany+Állítmány+Többi mondatrész mondatokat, én ugyanis hajlamos voltam/vagyok magyarul alkotni a mondatokat (hogy pl a hangsúlyos mondatrészt rakom előre)
De a legfontosabb! A vizsga előtti napon már ne angolozz! Egy darab angol szót se láss vagy hallj!
Szerintem még olyan képeket is, amikről nemigazán tudnál beszélni vizsgaszituációban. Pl.:alakzatok, modern (összefüggéstelen) képek,...
Plusz amit az 1. mondott. De miért is nem szabadna angolozni az utolsó napon?
Mert akkor fásult lesz a vizsgára, míg egy nap kivárással újratöltődik és letisztul minden
Sőt ha évekig készült egy hetet is kihagyhat, de a fenti esetben nem, mert azt hónapokkal előbb kell eldönteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!