Van olyan nyelv, amit saját kedvtelésből tanulsz?
japánul tanulok, mert szeretem és érdekes. még kezdő vagyok, de nagyon sok jelet már megismerek, csak épp lefordítani még nem tudom.
kínaiul fogok tanulni majd ezen kívül, mert az is érdekel.
A spanyolt így kezdtem.
Most már hasznos, de amikor elkezdtem, akkor csak kedvtelés volt, tetszett a nyelv és a kultúra.
Angolul tanulok,mert szeretem megérteni,hogy miről énekelnek a legtöbb zenében,miről szólnak a játékok,illetve szeretném megérteni az angol filmeket,mindenféle felirat,és szinkron nélkül.
Tizennégy éves vagyok,és nagyon jól,és könnyen tanulom a nyelvet,nagyon jó érzékem van hozzá,és tolmács szeretnék lenni.
Már jó pár fordítást készítettem,többek közt,Celine Dion-My heart will go on,Devil May Cry 4 Ending.
Ezeket pusztán kedvtelésből készítettem,de apukámnak is sokszor szoktam segíteni külföldi oldalról történő rendeléseket lebonyolítani.
Szerintem a mai világban nyelvtudás nélkül elég nehéz munkát találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!