Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Milyen nyelve (ke) t beszélsz?

Milyen nyelve (ke) t beszélsz?

Figyelt kérdés
:))
2011. jún. 17. 07:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

angol -felső

francia- közép, egyetem után akarok felsőzni belőle

spanyol - közép

japán -közép, egyetemen tanulom

svéd - felsőfokú feladatsort néztem, és elég jó lett, szerintem ősszel megpróbálom :), ezt is egyetemen tanulom

koreai - alap, ez is egyetemen tanulós

2011. jún. 17. 22:06
 12/14 Vree ***** válasza:

magas angol, kicsi német

Több nyelvet kellene ismernem már, de úgy találom hogy halál idegesítő ha nem tudsz egy nyelven közel anyanyelvi szinten megszólalni. Úgyhogy szerintem megelégszem a kevés de jól elvvel.

2011. jún. 17. 23:12
 13/14 anonim ***** válasza:
58%
"Na és?"-re az a válaszom, hogy mindenki, aki kíváncsi, milyen nyelveket tanulnak mások, ott elolvashatja. A másolatkészítésnek ma már vannak egyszerűbb módjai is, mint mindenkivel megismételtetni a válaszát.
2011. jún. 17. 23:57
 14/14 anonim ***** válasza:

Végülis kár azon vitatkozni, hogy hányszor került fel a kérdés.

Amikor először válaszoltam egy ilyen kérdésre még alig tudtam összerakni egy német mondatot, most meg már folyékonyan beszélek. Tehát változott a helyzet. ;)

Szóval válaszom: magyar, német.

2011. jún. 18. 06:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!