Hány nyelven beszélsz/tanulsz?
angol,német,olasz,orosz,japán-> 5 (meg néhány szó franciául,héberül, de az nem komoly.)
18L
magyarul tudok természetesen :D
angolul, olaszul,és spanyolul tanulok. Ezek közül angolul tudok legjobban.
magyar, szerb, horvát, szlovén - tudok
angol, latin, orosz - tanulok/tanultam
Magyarul beszélek, angolul elboldogulok, a franciát át kéne venni, akkor az is menne megint aránylag...
Latint tanultam, de három alap mondanton kívül nem vágom, nem is lenne haszna mondjuk, meg rám ragadt pár japán kifejezés, de sokra nem jutottam vele. XD
Kort is kaphatok a válaszok mellé? :)
Én angolul, németül, japánul és koreaiul tanulok.
15/L
Én németül és angolul tanulok,de ha már ezek jól mennek és meglesz belőlük a felsőfokú vagy min. középfokú nyelvvizsgám,szeretnék franciát is.
14L
Anyanyelvi szintű német, közép angol, nagyon alap olasz - ezt tanulom most, meg tanulok latinul, de az nem megy vmi jól. Olvasva értem a románt, és kicsit tudok beszélni (szóban alig értem, és írni nem tudok :), rámragadt, sokat kirándultam Erdélyben.) Fogok tanulni muszájból hébert és görögöt.
A németet és az angolt napi szinten használom, ja német nemzetiségi szakon is vagyok egyetemen.
Szeretnék majd egyszer megtanulni egy szláv nyelvet, felénk legkézenfekvőbb a horvát.
23/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!