Hány nyelven beszélsz/tanulsz?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 23. 12:05
12/49 anonim válasza:
Angolul felső, franciából közepem van, de ez is inkább felső - vizsgázni szerintem majd diploma után fogok, spanyol közép, most egyetemen japánul, svédül és koreaiul tanulok, az első kettőből közép, a koreaiból alapfokon vagyok még csak. Latinul is kellett tanulnom 1 évet, de nagyon utáltam, kb. semmit nem jegyeztem meg belőle.
14/49 anonim válasza:
anyanyelv szinten magyar,roman;az angollal is elboldogulok.Tanultam nemetet 4 evig,de nem sok maradt meg.
16/49 anonim válasza:
Magyar az anyanyelven..
Nagyon jól tudok még angolul és németül...
Kicsikét franciául...
És egy erdélyi ismerősömtől románul káromkodni :DD
15F
17/49 anonim válasza:
angol német középszint, most spanyolt tanulok
18/49 anonim válasza:
Magyarul és mekegek valamit németül. Elég sz@r a többiekhez képest:/
Ti amúgy magántanárhoz jártok, vagy a suliban tanultok, vagy...?
19/49 anonim válasza:
Magyar az anyanyelvem.Angolul és szlovákul boldogulok.Németet két éve tanulok,de nem tudok kb. semmit:)13/L
20/49 anonim válasza:
akik japánul tanulnak:
énis szeretnék japánul tanulni.ti hol tanultok japánul?
iskola?,Internet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!