Mit jelent pontosan ez az angol mondat? "Yes you get that alot oout of hungarians, they are the rubbish we cnt get rid off"
Figyelt kérdés
Igen ezt sokszor megkapod a magyaroktól kívül, ők a szemetek, mi nem tudunk ettől elszakadni/feledkezni. ??
Amúgy arra kaptam ezt angol cseten az állítólag admintól, hogy írtam egy általánosítást róluk, angol emberekről, miután nem volt hajlandó válaszolni egy pofonegyszerű kérdésre.
2011. ápr. 7. 20:19
11/13 anonim válasza:
Az a 'you' azért van ott, mert általánosságban érti, amit mond. Pl. mint magyarban is szoktunk mondani ilyeneket, hogy 'köszönsz a boltban és nem köszönnek vissza' (csak egy példa). Ebben is úgy értjük, hogy sokszor megesik, hogy VALAKI köszön és nem köszönnek vissza, nem konkrétan csak annak nem köszönnek vissza akinek mondjuk. (Remélem értehtően írtam.)
12/13 anonim válasza:
Amúgy azért nem könnyű mondat, mert nem helyes nyelvtanilag csak nem ismerjük annyira az angol szlenget, hogy rögtön tudjuk mit jelent.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2011. ápr. 8. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!