Mi olyan nehéz az orosz meg a német nyelvben, hogy a magyarok nem értik?
Figyelt kérdés
Apám félig orosz félig német is mi otthon beszélünk oroszul is valamint németül is. Mi olyan nehéz megérteni ezeket a nyelveket? Amikor nagymamám azt mondja tüszentéskor nekem, hogy "Здоровье" vagy nagypapám favágásnál, hogy "Komm, hilf mir" akkor én azt mért értem? Is a magyarok ezt mért nem értik? Enyire buták?2022. szept. 15. 17:36
31/32 anonim válasza:
Na igen és ennyit is írtam szóval nem tudom milyen többiről beszéltél?
Amúgy meg nem fogod fel amit írni akarunk ha te beleszülettél és tényleg úgy van ahogy mondod akkor szerencsés vagy de az aki életébe nem tanult németet és bele se született miért kéne tudnia? Én mondom németbe születtem 20 éves koromig éltem ott méghozzá Münchenben én tudok németül és így hogy 5 éve itt élek Mo-n szerintem egyértelmű hogy én átlátom azt a helyzetet amibe te vagy csak én fel is tudom fogni hogy szerencsém volt csak hogy szinte nem is kellett tanulni csak mit anyanyelvet a magyar mellett vagy inkább a magyart mellette így nekem akcentusom is van és? Nem leszek több mint bárki más Magyarországon . 26#-nagyobb teljesen igaza van pont azért amit leírtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!