Mi olyan nehéz az orosz meg a német nyelvben, hogy a magyarok nem értik?
Csak nem az a vergődő idegbeteg vagy már megint, aki múltkor felháborodott azon, hogy Magyarországon nem a német bajor tájszólása a hivatalos nyelv? :-D
Figyelj! Ez itt Magyarország. Tudod? Ahol a magyarok élnek. Nem Németország, Oroszország, vagy éppen a Ferenginar. Magyar családban felnőtt magyaroktól ne várj el olyan perfekt nyelvtudást, amit nem szereztek meg! Ez nem "butaság" kérdése, egyszerűen csak nem tanulták meg az adott nyelvet, mert nem volt rá szükségük, vagy lehetőségük.
Ha ezt nehezedre esik felfogni, akkor a hiba a te készülékedben van.
#22 Tesó, te elég hülye vagy és még te azt mered mondani, hogy mi vagyunk a buták.
Nem szószerint fordítottam le, mert az tényleg hülyen hangzana.
25# had idézzem az utóbbi válaszaidat kérdező
1.Miért nem értik a magyarok ennyire buták? (Mert te aztán nem magyar vagy hogy csavarodjon rád egy 2 méteres kobra)
2. Hülyék vagytok
3. Hülye vagy
4. hülyék vagytok ti
5. Buták vagytok
6. Tesó te elég hülye vagy
Hmmm akkor mi miért válaszoljunk neked
De amúgy tekintve hogy nem tudsz helyesen írni (és nem nem a vesszőkre gondolok) inkább beszélj на русском vagy auf Deutsch vagy po polsku vagy en français vagy қазақ тілінде de ne merészelj in Ungarn parler
Vagy így ahogy én írtam most így beszélhetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!