Melyik a legkönnyebb angol egynyelvű szótár?
az Oxford "alap" szótár szerintem jó.
Aztán ha már jobban tudsz, akkor megveheted az advanced learners"-t is.
Online nem értelmezhető a legkönnyebb fogalom, hogyan emeled meg?
Nyugodtan nézd meg a keresett dolgokat mind a négyben, nem olyan fájdalmas dolog az, aztán kialakul, hogy melyiket csíped jobban:
[link] (ez az oxford)
Szerintem amúgy ez a kérdés tökéletesen értelmetlen, ha van eszük, márpedig van, akkor mindegyikben hasonló magyarázatok és hasonló kaliberű példamondatok vannak. Tán kivéve a webstert, ami végül is nem birodalmi.
Elég rossz példa, mert ugyanaz benne van, a többet meg vagy figyelembe veszed, vagy nem. Azt ne is elemezzük, hogy a jóleső simogatni szőrös az mennyire jellemzője egy macseknek. :D
Azonban, nem tudom, mit magyarázol, oda van írva a négy legjáratosabb szótár elérhetősége azzal, hogy teszel néhány kísérletet, oszt azt választod, amelyik szimpatikus. Ezt az algoritmust írtad le utána te is, de ez már nem tud eredeti gondolat lenni. :D
Ami a "legkönnyebb" fogalmat illeti, már többször írtam a Gyakorin, hogy humort magyarázni, hogy az humor, az nagyon elkeserítő. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!