Synthi Ai vélemények?!
Szia!
Én épp tegnap véletlen bukkantam a spam-mappámban az évvégi akciójukra (6600/6hónap), pár perc után lecsaptam rá, ennyiért tuti megéri.
Szóval csak egy napja használom, még újdonság minden, de nagyon tetszik. Egyetlen furcsasága van, hogy nem mobilapp, hanem böngészőben fut. De most már azt mondom, hogy így még jobb, mert asztali gépen is így használható (de épp most kipróbáltam egy Redmi telefonon, szépen megy rajta)
Különböző feladatokat tud. Van sima szókártya (persze kiejtéssel), ebben az a tuti, hogy Te is megadhatsz témát, amiből összeszed szavakat.
Van benne olyan, hogy egy adott témából ad 5 szót (pl. UTAZÁS: poggyász, térkép, szálloda, stb - persze angolul) és mond-kiír egy mondatot a hiányzó szó nélkül, neked kell kitalálni, melyik szó illik oda az ötből. Utána neked kell egy példamondatot mondani a következő szóval.
Akkor van olyan feladat is, hogy generál egy képet (mondjuk egy parkot kutyasétáltatóval meg a padon ücsörgőkkel) és arról kell 3-4 mondatot mondanod, ki mit csinál.
De a legjobb persze a szituációs gyakorlat: pl. ő lesz a recepciós és Te a vendég, és jöttél bejelentkezni.
Szóval nekem nagyon tetszik, bár gondolom a többi program is kb. ennyit tudhat, de azok általában 4-5ezer körül vannak havonta. Szerintem ha nem is teljesen kezdőknek, de néhány hónap tanulás után ajánlható. Jó tanárként segít, ha nagyon nem megy egy mondat, vagy kijavít, ha nagyot hibázol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!