Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » A magyar hasonlít szláv...

A magyar hasonlít szláv nyelvekre hangzásilag?

Figyelt kérdés
vagy mire hasonlít? ha egy külföldi hall egy magyar beszélgetést aki mondjuk nem ismeri a magyart, mit gondol?

2020. nov. 27. 15:37
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
51. Akkor úgy néz ki te vagy az egyetlen Magyarországon, aki "magyarul" beszél. Ezesetben viszont mi mondjuk meg mi a magyar.
2020. dec. 1. 23:26
 52/54 anonim ***** válasza:
0%

52/52 anonim ***** válasza:

100%

51. Akkor úgy néz ki te vagy az egyetlen Magyarországon, aki "magyarul" beszél. Ezesetben viszont mi mondjuk meg mi a magyar.

-----------------

Sajnos ez nem így van, a magyar nyelv mondja meg, hogy mi a magyar. A magyar nyelv egy entitás, de ezt is írtam már.

Te nem ugathatsz! Csak én!

Mi az, hogy mi? Csaknem a kipcsákok, meg a fingárok? Vagy értelmetlenségiek? Hát nem.

2020. dec. 2. 09:01
 53/54 anonim ***** válasza:

52.

"Mi az, hogy mi?"

Mindenki más rajtad kívül. Xar lehet egyedüli "magyar" - ként élni a világon.

"A magyar nyelv egy entitás, de ezt is írtam már."

A magyar nyelv egy emberi kreálmány, mint minden más nyelv.

"Te nem ugathatsz! Csak én!"

Miért, ki vagy te?

2020. dec. 2. 10:54
 54/54 anonim ***** válasza:
0%

Nem, elég jó, hogy én Magyar vagyok, és értem a magyart te meg nem.

A magyar ezt jelenti.

A nyelv nem kreálmány, mert nem az ember csinálta, hanem a természetből lett, abból fejlődött ki, illetve szelleme van.

Ha kreálmány, akkor nevezed át a szart fagyinak, és nyald azt.

Hoy én ki vagyok? Az akihez a nyelv beszél(bah gyök), a szelleme, Magyar vagyok.

2020. dec. 2. 11:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!