Van a magyar "süt a Nap" kifejezés. Az angolok ezt hogyan mondják? Gondolom, nem "süt"-nek.
#7, tanulj egy kicsit!
Mikor en angol nyelvteruletekre koltoztem, akkor meg nem volt nagyon a sunbathing. “Modernebb” amerikai kifejezes a sunbathing, amit kb. 15-20 eve vettunk at.
Sunbaking mert lesulunk, barnabbak leszunk, mint a kenyer mikor sutjuk.
Sunbathing - a napban furdunk, szo szerint.
Bocs, nem konyvekbol es magyar anyanyelvuktol tanultam angolul vagy tarsalgok veluk.
Kerdezo, megirtam, habar eddig kirohogtel.
Ne szotarbol tanulj, hanem egy jo tanartol aki elt is angol nyelvteruleten, nem csak magyarorszagi vizsgat tett le 20 eve, na meg sz itteni mindentudoktol sem.
A 70-es evekben kiadott Orszagh Laszlo mindentudo nagy szotara a gyalogos szot foot passengernek forditotta. Jot nevettem akkor, mint gyerek. MO-on a folyekony angoltudas meg mindig pelenkaban jar. Nezd csak meg a Leiterjakab FB oldalt. Az ember szegyelli, hogy magyar es hogy mekkora hulyesegeket irnak ki nyilvanos helyeken a kulfoldieknek. Hasznalati utasitasokrol nem is beszelve.
Nyugi.
Tessék:
Nyár van
Nyár van, alig fürdőruhában
Égetem magam a napon
Nyár van, terepszínű világban
Feltűnő vagyok, tudom
És ha lesben áll egy cápa
Áldozatra várva
Szinte felfal a szemével
Mi legyen?
Valahol messze délen
Örökös napsütésben
Szirén énekemmel elkábítom
Valahol egész délen
A szerelem tengerében
Én is megfürödnék, elárulom
Nyár van, szenvedek a szobában
az emlék fölkavar, nagyon
Nyár van, éppolyan meleg nyár van
Elfelejteni nem fogom
Látom, lesben áll egy cápa
Áldozatra várva
Szinte felfal a szemével
Hajajaj!
Valahol messze délen
Örökös napsütésben
Szirén énekemmel elkábítom
Valahol egész délen,
A szerelem tengerében,
Újra megfürödnék, elárulom
😁😁☺😉😉😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!