Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Le fordítaná ezt nekem valaki...

Le fordítaná ezt nekem valaki angolra?

Figyelt kérdés
Remélem megkaptad levelem és átadtad a keresztanyámnak az üzenetet. Ha nem akkor kérlek szólj neki. Ha igen, mivel nem írt nekem régóta, nem keresett, nem vette fel velem a kapcsolatot, sajnálom ... Én úgy érzem elkövettem mindent.
2010. júl. 13. 09:52
 1/7 anonim ***** válasza:
45%
I hope you've received my letter and handed it to my godmother. If not, please please tell her about it. If so, since she haven't written to me for a long time, she haven't tried to contact me, I'm sorry... I think I've done everything possible.
2010. júl. 13. 10:19
 2/7 anonim ***** válasza:
32%

I hope you got my mail / letter, and sent my message to my godmother. If not, then please say it to her.

If yes, because she hasn't wrote to me, has't contact with me, I'm very sorry for that. I think I've done my best.

valami ilyesmi...

2010. júl. 13. 10:19
 3/7 anonim ***** válasza:
45%

I hope you've got my letter,and gave the message to my godmother.if you didn't,then please tell it to her.but

if you did,then I am so sorry because she didn't assume a relationship with me,didn't look for me....I think I did everything that is possible.

2010. júl. 13. 10:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

I hope you have gotten my letter and delivered the message to my godmother. If you haven't, then please tell her about it. If you have, as she hasn't written me for a long time and she hasn't gotten in touch with me, I am sorry... I feel I have done all I could.

(Brit angolban mindkét gotten helyett got van.)

2010. júl. 13. 10:46
 5/7 anonim ***** válasza:
utolsó a helyes, jó páran a hasnt után nem a written alakot írták...
2010. júl. 13. 11:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Már 4-en lefordították, így én már nem teszem meg, de szerintem az első válaszoló fordította le a legszebb angolsággal, legváltozatosabb szókinccsel, a helyedben én azt választanám.
2010. júl. 13. 11:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Most nézem, mennyi hüyleséget írtam az elsőbe... "she haven't". Jorán volt még nekem... :S
2010. júl. 13. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!