Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Ezeket a mondatokat angolra...

Ezeket a mondatokat angolra fordítaná valaki? (lent)

Figyelt kérdés
Hogy betűzöd a vezeték neved?Hány kazettád van?Még sok kérdésem van.A tenisz pálya a kórház mögött van.Nem ismerem azt a művészt.Svédország fővárosa Stockholm.Tom felesége egy boltban dolgozik.Minden délután a leckémet csinálom.Tessék!Az ég kék.Ma meleg az idő.Nem találom a poharakat.Ki van itt?Ma nem ebédelek.Negyed kilenc múlt öt perccel.Mit gondolsz?Azok az emberek nem ismerik egymást.Miért nem szereted a bácsikádat?Anyukám nővére a nagynéném.Vegyél nekem egy jegyet,légyszíves!A legszebb évszak a tavasz.Nyisd ki a könyvedet a 23.oldalon!
2011. szept. 5. 13:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez elementary szint majdnem. Ne hogy már itt csináltasd már meg a házid. Tessék tanulni!
2011. szept. 5. 14:31
 2/4 A kérdező kommentje:
én nem is angolos vagyok,ez másnak kell,de igértem h. segítek neki
2011. szept. 5. 15:01
 3/4 anonim válasza:
100%

How do you spell your last name? How many cassettes do you have? I still have a lot of questions. The tennis field is behind the hospital. I don't know that artist. Sweden's capital is Stockholm.. Tom's wife works in a shop. I do my homework every afternoon. Here you are. The sky is blue. The weather is warm today. I don't find the glasses. Who is here? I'm not having lunch today. It's twenty past nine. What do you think? Those people don't know each other. Why don't you like your uncle? My mother's sister is my aunt. By a ticket for me please. The most beautiful season is spring. Open your book at page twenty-three.

Ha hasznos nyomj a felfelére :)

2011. szept. 5. 16:11
 4/4 A kérdező kommentje:
utolsónak nagyon köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!4
2011. szept. 5. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!