A nők szeretik a húsvéti locsolkodást?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek erről a szokásról? Nem zavarnak a locsolkodók? Vagy nem zavar benneteket, ha párotok késő estig teszi azt amit egy férfinek illik? És ha lerészegedik nap végére?2010. ápr. 4. 18:10
11/13 anonim válasza:
én szeretem,mert kedves dolog!Nekem örök kedvencem volt,anyám és nagymamám is utálja,én meg úgy szeretem,hogy nemigaz!! :DDD
(De csak ha parfűmmel locsolnak,nem egy slaggal,vagy egy vödör vízzel!! XD
24/L
12/13 anonim válasza:
Én imádom a locsolkodást,bár sajnos mostanság ez a férfiak körében nem divat.Bulinak fogom fel,nem tehernek.Ha az én párom menne locsolni nem zavarna,persze,ha közben hozzám is jönnének.:)
13/13 A kérdező kommentje:
És ha a nagy locsolkodásban elázik a párod? Bocsánat, csak vicc volt.
2010. aug. 10. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!