Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » A japánok szeretik a magyarokat?

A japánok szeretik a magyarokat?

Figyelt kérdés
Ezt hallottam, pedig elég messze vannak ide hozzánk, a kulturánk se valami nagyon hasonló... akkor miért?
2010. júl. 7. 20:06
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Kultúránk*
2010. júl. 7. 20:06
 2/20 anonim ***** válasza:
88%

Pont azért,mert messze vagyunk tőlük :D Elég bezárkózott nép(ezt több helyen is olvastam)és minél messzebb van tőlük egy ország annál jobb nekik:).

Én mondjuk szeretem is a Japánokat:)

2010. júl. 7. 20:10
 3/20 anonim ***** válasza:
84%
A miértre nem tudom a választ, de lehet, hogy pont a távolság miatt tartják olyan 'egzotikusnak'. Mint mi az övéket. Viszont az, hogy bírnak minket, tény. Japánban egy csomó egyetemista jár magyar szakra, olyannyira, hogy túljelentkezés van. (Ez nem vicc!)
2010. júl. 7. 20:19
 4/20 anonim ***** válasza:
84%

Ezt hallottam Én is, hogy valami felmérések alapján a japánok kedvelnek a legjobban, aztán a Törökök :|

De, hogy miért? Azt már nem tudom, legalábbis ne emlékszem rá! :D

2010. júl. 7. 20:20
 5/20 A kérdező kommentje:
Én is bírom őket... :D
2010. júl. 7. 20:23
 6/20 anonim ***** válasza:
56%
Talán a turáni közösség miatt.
2010. júl. 7. 20:24
 7/20 anonim ***** válasza:
57%

Ezt honnét veszed?

Európát szeretik, és az Osztrák-Magyar határ túloldalán, egész Európában nagyon sok a Japán turista.Előfordul, hogy Pesten is látni egyet-egyet. Biztos jönnének hozzánk is sokan, de nem szeretik a koszt, szemetet, eldobált csikkeket, lepusztult vakolatú épületeket. Ha látni akarsz sok japánt, menj el nyugateurópátba.

2010. júl. 7. 20:42
 8/20 A kérdező kommentje:

". Biztos jönnének hozzánk is sokan, de nem szeretik a koszt, szemetet, eldobált csikkeket, lepusztult vakolatú épületeket"

Te most Magyarországot minösíted, nem a magyar embereket, kultúrát...

2010. júl. 7. 20:54
 9/20 anonim ***** válasza:
84%
Biztos, hogy szeretnek minket, mert úgy tanítják az egyetemükön, hogy rokonok népek vagyunk :) Csak pozitív tapasztalatom volt velük, és nekünk engedik meg egyedül, hogy magyar helyesírás szerint fordítsuk a könyveiket stb.
2010. júl. 7. 21:01
 10/20 A kérdező kommentje:
Magyar helyesírás szerint? Hogy érted?
2010. júl. 7. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!