A törökök és a lengyelek mért szeretik annyira a magyarokat?
Talán mert egy fokkal normálisabbak, mint a slotákok, a szarbek, meg a románok.
Amúgy azért, mert a lengyeleknek anno mi nyújtottunk menedéket a II. világháború alatt, a törökök meg itt voltak 145 évig, azért szeretnek minket (csak Egert ne említsük nekik,mert morcosak lesznek :DDDD )
Azért, mert e törökök úgy látják Magyarország megszállását, hogy egy jó kis buli volt. Ők nem tudják, hogy mennyire szétverték az országunkat. (Pont úgy, ahogy mi gondoltunk a magyar "kalandozó" hadjáratokra.)
Egyébként meg sok közös van a két népben, egy darabig együtt éltek, népművészeti dolgokban, van egy rakat török eredetű szavunk, stb.
A lengyelek meg azért, mert a két ország a történelem folyamán sokszor volt hasonló helyzetben, és sokszor segítették ki egymást (nem csak a II. VH-ban).
13:53-nak
"Talán mert egy fokkal normálisabbak, mint a slotákok, a szarbek, meg a románok."
Te tudod egyáltalán mit beszélsz?szerintem a románokkal sincs semmi baj,csak hát sajnos a románokat sokan elitélik,pedig én ismerek elég sok román embert és nagyon rendesek,nem tudom hogy te ismersz-e,nekem nem ugy tünik,amugy nem itélhetünk el egy egész nemzetiséget azért mert abból a nemzetiségből talán 1 emeber nem annyira normális,és ez a probléma minden országban fennál,nem csak a szlovákoknál,a szerbeknél,vagy a románoknál.
14:09-nek.
Igen, pontosan tudom. Volt szerencsém mindhárom országhoz már eddigi életem során, úgyhogy tapasztalatból beszélek. Aki magyart ver, nem tekintem barátomnak. Elég szomorú, hogy te igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!