A lengyelek tényleg nagyon szeretik a magyarokat?
Idegenforgalomban dolgozom, és mondtatom, ha nem kedvelnének minket nem jönnének annyian. Azt is mondhatnám, jönnk mint az oroszok :)))
Eleinte azért jöttek, hogy elvigyék a pénzünket (még piacot is neveztek el róluk), most viszont azért jönnek, hogy elköltsék nálunk.
I love Polska !!! és Ök is minket!
És ahogy Orbán barátunk mondta:
Részvétünk lengyel testvéreinknek!
Én erről csak annyit hallottam ,hogy a kommunizmus idején az NDK-s és Lengyel hölgyek igen csak kedvelték a magyar pasikat valamiért.
Csatlakoznék a részvétnyilvánitáshoz én is.
ma 20:21
Ez a kérdés több mint 1 éves és ehhez kérdéshez, úgy jutottál el, hogy hallottál a lengyelországi magyar buszbalesetről, minek hatására rákerestél gyakorin, hátha írt róla ki valaki egy kérdést, de ezt dobta ki, ami felkeltette az érdeklődésed és válaszoltál.
Nem egészen. Lengyel-re kerestem a gyakori kérdéseknél. Lengyelül tanulok, lengyel lánnyal dolgozok együtt. 4-5 éve évente 5-6X Lengyelo-ba utazok.
Ezért válaszoltam meg a kérdést, hátha még vkinek eszébe jut és nem kell újra megkérdezni..
Ők többször megemlékeznek a magyarokról, jobban becsben tartják, amit a magyarok tettek értük.
A magyarok kevésbé foglalkoznak a lengyelekkel.
Ez a tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!