A japánok és a törökök tényleg szeretik a magyarokat? Ha igen akkor miért?
Törökökről annyit tudok h az Egri harcok csak szorosabb kapcsolatot teremtettek közöttünk.
Ami akk volt azon túl kell lépni és nem szabad leragadni a múltnál.
18/F
A japán kisiskolások zene-oktatásának gerincét a Kodály-módszer képezi.
Ezért aki kicsit hajlamosabb sablonosabban ítélni, ott inkább jót gondol rólunk..
először is. egri, kis e-vel, mert i van a végén. tökfej
másodszor. ez megint valami buta sztereotípia. a japán látszólag kit nem szeret? na jó, a kínait nem. a török meg...na azt hagyjuk, az jobban szereti a németeket, mert oda mehet vendég munkásnak
22/L
"először is. egri, kis e-vel, mert i van a végén. tökfej
másodszor. ez megint valami buta sztereotípia. a japán látszólag kit nem szeret? na jó, a kínait nem. a török meg...na azt hagyjuk, az jobban szereti a németeket, mert oda mehet vendég munkásnak
22/L"
Elárulnád hogy most ehhez mi köze van hogy 22 éves lány vagy?
22.08
Jaj már 2x-ra kötöttél belém :)
"először is. egri, kis e-vel, mert i van a végén. tökfej
22/L"
Akkor másodszor: a mondatokat nagy kezdőbetűvel kezdjük. Komolyan még egy ilyen tökfejt... :D
„Elárulnád hogy most ehhez mi köze van hogy 22 éves lány vagy?”
+ infó, nem tök mindegy???
„Akkor másodszor: a mondatokat nagy kezdőbetűvel kezdjük. Komolyan még egy ilyen tökfejt”
haha. mert te soha nem írtál még hulla fáradtan kis betűvel mondatot ide, mi???
22:18
honnan veszed, hogy én voltam???
Mert írtam 1lány kérdése alá h vegyen be több algoflexet. Te pedig mondtad h készüljön ki a gyomra mi?
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!