A magyarok nem szeretik a szlovákiai magyarokat? Ha nem miért?
Osszinten valaszolok , de a magyarok jobban tudjak ezt.
En Erdelyi vagyok a jo multkorjaban Budapesten meg tudtak h honnan vagyok s erre fel le ordibaltak, a vendegloben nem szolgaltak ki, lehordtak mocskos ci-ganynak stb.
En azt vettem eszre h a a magyarok azt hiszik h csak ok vannak magyarok mashol nincsenek.
600 km lakunk Budapesten Augusztusban fogadtunk Magyarorszagi magyarokat kb 60-65 ev korulieket es azt kerdeztek tolunk h hogyan tanultunk meg magyarul, s csodalkoztam h ennyi km re is elnek magyarok.
Miért ne szeretnék? Vagy ezt most hogy érted? Nem utálják őket. Azért szerintem igen sokan tudják, hogy élnek a határokon túl is magyarok. A tótok az már más.
A második válaszolónak üzenem, hogy sajnos van pár vadbarom.
Egyáltalán nem utálom őket. Nagyon jó barátom is van onnan.
Egyébként nem Pestről kellene lemérni az országot. Oda koncentrálódik az ország szemete.
A kisvárosunknak egy szlovákia magyarok lakta falu a testvérvárosa.
Én személy szerint szeretem őket.
Utolsónak meg igaza van.
A jobboldaliak értelmesebbik részéről, és a kevésbé pártközeli baloldaliakról általában nem mondható el, hogy nem szeretik a szlovákiai magyarokat.
Ismertem néhány embert aki lazán lerománozta a Székelyföldről származó tanárát. Jelenleg Angliában él...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!